دکتر شهرزاد خاکپور سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران از برگزاری مجموعه کارگاه های پژوهشی فصل بهار خبر داد.
از کارگاه های پژوهشی برنامه ریزی شده می توان به
- کارگاه آموزش روش تحقیق و جست و جو در اینترنت روز شنبه 15 اردیبهشت ماه
- کارگاه آموزش پوروپوزال نویسی روز دوشنبه 17 اردیبهشت ماه
- کارگاه آموزش مقاله نویسی روز شنبه 22 اردیبهشت ماه
- کارگاه آشنایی با نرم افزار اندنوت در روز دوشنبه 24 اردیبهشت ماه
اشاره کرد.
خاکپور هدف از برگزاری این کارگاه هارا ارتقا ی سطح آموزشی وپژوهشی دانشجویان اعلام کرد.
لازم به ذکر است کلیه کارگاه های ذکر شده به صورت رایگان بوده و شرکت تمامی دانشجویان در کلیه رشته ها امکان پذیر است.
علاقمندان، جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام می توانند به دفتر کمیته تحقیقات دانشجویی واقع در طبقه سوم ساختمان جرجانی مراجعه نمایند.

شروع مجموعه کارگاه های پژوهشی فصل بهار سال 97 کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران نسخه قابل چاپ