دکتر طاهره نصر آبادی رئیس دانشکده پرستاری و مامائی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران طی گفتگويي از برگزاری مراسم تجلیل و بزرگداشت روز ماما در دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي تهران با همت بسیج دانشجویی اين دانشگاه خبر داد .

جشن روز ماما در تاريخ شنبه 15 اردیبهشت ماه در سالن شهيد احمد رضا احدي با حضور هيات رئيسه دانشكده برگزار گرديد.
در اين جلسه از زحمات مدير محترم گروه مامايي، اعضاء محترم هيات علمي و مربيان محترم آموزشي تقدير و تشكر به عمل آمد. و با اهداء شاخه اي گل به دانشجويان اين روز را جشن گرفتند.
پنجم ماه می‌مصادف با 15 اردیبهشت، روز جهانی ماما نامگذاری شده است. برای اولین بار در سال 1980 این روز به عنوان روز جهانی ماما پیشنهاد گردید و سپس از سال 1992 به صورت رسمی‌اعلام شد. هدف از بزرگداشت روز جهانی ماما افزایش آگاهی و تبادل اطلاعات ما بین ایشان در راستای سلامتی مادر و نوزاد است.
«امروز بیش از هر زمانی جهان به ماما نیاز دارد.» این شعر روز جهانی ماماست . این شعار روز جهانی ماما در سال 2009 است. این شعار مبین این است که ماما وظیفه مهمی ‌در مشاوره و آموزش بهداشت نه تنها برای زنان بلکه برای خانواده و جامعه دارد.
اما طبق نظر عموم، ماما مترادف با کلمه زایمان و مراقبت دوران بارداری است، در حالی که حیطه خدمات مامایی بسیار وسیع‌تر و از ابتدای تولد تا انتهای عمر است و ابعاد مختلف بهداشتی در زمینه بهداشت باروری، مشاوره، آموزش و آگاهی در دوران بلوغ، ازدواج، بارداری و یائسگی را شامل می‌شود.
این آموزش‌ها ضامن سلامت خانواده است. این اهداف با کمی ‌توجه و سرمایه‌گذاری قابل دستیابی است.
مامایی رشته کهنی است که از آغاز تولد بشر مفهوم پیدا کرد، اما امروز به یک حرفه و تلاش و حرکتی عالمانه، همراه با دانش امروز تبدیل شده است.
ارائه مراقبت‌های مامایی با کیفیت بالا و تلاش در بهبود مستمر آن، عامل مهمی‌در کاهش مرگ و میر مادران است.
روز جهانی ماما فرصت مناسبی است تا نگاهی دوباره به جایگاه مامایی در نظام سلامت کشور انداخته شود.
دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي تهران این روز را به تمامی ماماهای شاغل و دانشجويان در دانشکده پرستاری و مامایی تبریک می گوییم.

تبریک رئیس دانشکده پرستاری و مامائی به مناسبت روزجهانی ماما/ ۱۵اردیبهشـت ماه روزجهانی ماما گرامی باد نسخه قابل چاپ