معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد بخشنامه پرداخت هدیه روز معلم را به روسای واحدهای مرکز استان، واحدهای جامع مستقل، روسای واحدها، مراکز آموزشی و سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ کرد.

در این بخشنامه آمده است: به مناسبت فرا رسیدن روز معلم و به منظور قدردانی از خدمات صادقانه اساتید محترم دانشگاه، تمامی واحدها و مراکز آموزشی، سازمان مرکزی و نیز سازمان سما مجاز هستند به استناد مصوبه دویست و پنجاهمین جلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی مورخ 29 فروردین 97، هدیه روز معلم به مبلغ سه میلیون ریال به اعضای هیات علمی تمام‌وقت اعم از رسمی، قراردادی، پیمانی پرداخت کنند.
براساس این بخشنامه، اعضای هیات علمی که از واحدی به واحد دیگر منتقل شده یا مأمور هستند، فقط از واحدی که حقوق دریافت می‌کنند، هدیه مزبور را دریافت خواهند کرد.
مدرسان حق التدريس مشمول دريافت هديه مزبور نمي شوند.

ابلاغ بخشنامه پرداخت هدیه به مناسبت روز معلم به اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی نسخه قابل چاپ