سمینار ذهن برتر با حضور استاد محمد سیدا ( مرد حافظه ایران ) با هدف ارتقای آگاهی، آموزش روش های مطالعه و یادگیری نوین و مؤثر در طول دوران تحصیل و زندگی استادان و دانشجویان در تاريخ 24 ارديبهشت ماه ساعت 14 الي 18 در سالن شهيد احدي دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران برگزار مي شود.
      برپايي سمینار ذهن برتر در دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي تهران

سلمان محمدی مسئول بسیج دانشکده پزشکی اين دانشگاه محورهاي اين سمينار را فعالسازی دو نیم کره مغز، تکنیکهای نوین تندخوانی، فنون کاربردی تقویت حافظه و انجام تست سرعت مغز معرفي نمود .
وي افزود: " علاقمندان مي توانند جهت تهيه بليط براي شركت در سمينار ذهن برتر به دفاتر بسيج واقع در ساختمانهاي دانشگاه مراجعه نمايند. "
به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي تهران دكتر محمد سیدا، مدیر مؤسسه فرهنگی ذهن برتر، رئیس انجمن تقویت حافظه ایران، عضو انجمن تقویت حافظه آمریکا، عضو اتاق فکر سوئیس، از بنیانگذاران روش های نوین یادگیری و حافظه برتر در ایران می باشد.

برپايي سمینار ذهن برتر در دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي تهران نسخه قابل چاپ