سمينار راههاي پيشگيري از سرطان سينه در واحد پزشکی تهران

کميته پژوهشی زنان واحد پزشکی تهران برگزار نمود :

سمينار راههاي پيشگيري از سرطان سينه در واحد پزشکی تهران

دكتر ژيلا امير خاني مسئول كميته پژوهشي زنان در واحد پزشكي طي مصاحبه اي اعلام نمود : سخنراني علمي با عنوان راههاي پيشگيري از سرطان سينه و معاينه توسط فرد

(SELF BREAST EXAM AND PREVENTION OF BREAST CANCER) توسط دكتر مريم سادات متولي عضو هيات علمي واحد پزشكي تهران در تير ماه سال جاري در محل سالن EDC واحد پزشکی تهران برگزارشد .

هدف از برگزاري اين سمينار آشنايي اساتید و كاركنان با راهكارهاي پيشگيري و تشخيص زودرس سينه بوده است .

دكتر متولي سخنران اين سمينار با توجه به اهميت و شيوع روز افزون سرطان سينه در جوامع صنعتي امروزي و كاهش سن ابتلا ، با تاكيد بر تشويق زنان به فراگيري و آموزش روشهاي ساده و بويژه تشخيص زود رس و آشنايي با عوامل خطر ساز سرطان سينه بعنوان يك راهكار عملي اشاره نمود .

وي افزود : لازم است تمامي خانم ها از سن بيست سالگي به بعد توسط خودشان معاينه شده و اگر نكته مشكوكي را مشاهده ولمس نمودند ، با پزشك عمومي و يا متخصص زنان مشورت نمايند .دكتر متولي افزود : خانم ها ي بالاتر از 50 سال بايد در رژيم غذايي خود روزانه 500 گرم كلسيم،200 گرم ويتامين D ، مصرف سبزيجات تازه را جايگزين و حداقل سه روز در هفته به مدت نيم ساعت ورزش نمايند .

گفتني است دكتر متولي مدرس دوره ها و آموزش راههاي پيشگيري از بيماريهاي شايع دوره ميانسالي و سالمندي مي باشد . وي از سال 1375 تا كنون عضو هيات علمي واحد پزشكي تهران بوده و در حال حاضر مدير گروه رشته بهداشت خانواده دانشكده بهداشت َاست .

سمينار راههاي پيشگيري از سرطان سينه در واحد پزشکی تهران نسخه قابل چاپ