خزانه دار و سرپرست معاونت اداری مالی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در جلسه ای با حضور کلیه مسولان و کارشناسان از زحمات ایشان تقدیر و تشکر کرد و بر ایجاد فرآیندهای بهینه تاکید کرد.
      کرمی اخوت عنوان کرد؛
کارشناسان سعی کنند تا با ایجاد فرآیندهای جدید گلوگاه ها را حذف کنند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، عصر روز گذشته دکتر سید علی ابطحی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در جلسه ای با حضور همایون کرمی اخوت، خزانه دار و سرپرست معاونت اداری- مالی، مدیران و کارکنان حوزه اداری مالی در سالن همایش شهید احمدرضا احدی از زحمات پرسنل اداری مالی در پیاده سازی تشکیلات تقدیر و تشکر کرد.
کرمی اخوت نیز با قدردانی از کلیه همکاران حوزه اداری مالی گفت: « از همکارانی که در این مدت سعی و تلاش خود را کردند تا بتوانیم نیازهای سیستم را برآورده کنیم تشکر میکنم. تجمیع انجام شده، کار تیمی بود و حاصل تلاش همه استادان و کارکنان از نوک هرم تا پائین ترین پرسنل تشکیلات ارزشمند بوده است.»
وی در خصوص صدور احکام اظهار داشت: « چیدمان نفرات در حوزه های مختلف بر اساس سابقه، مدرک تحصیلی و نوع عملکرد بوده است. احکام قابل اصلاح شدن می باشند و با توجه به نیازهای جاری اصلاحات و تغییراتی داده خواهد شد تا سیستم به بهره وری لازم برسد.»
سرپرست معاونت اداری مالی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران تصریح کرد: « آنچه برای ما دارای اهمیت است، سربلندی در مقابل مدیران بالادستی مجموعه می باشد. در این راستا هر آنچه قانونی باشد اجرایی خواهد شد.»
کرمی تصریح کرد: « کار انجام شده کار بسیار بزرگی بود. کارشناسان سعی کنند تا با ایجاد فرآیندهای جدید گلوگاه ها را حذف کنند و پیشنهادات سازنده خود را به اطلاع ما برسانند تا با طرح در شورای راهبردی و اخذ تایید اجرایی گردد.»
وی در پایان ضمن تاکید بر بودجه عملیاتی گفت: « هر گونه درخواست خرید، تعمیر و توسعه می بایست بر اساس بودجه پیشنهادی باشد و آنچه در توانم باشد و قانون اجازه داده باشد برای تمام همکاران در تمام سطوح اعمال و ذره ای کوتاهی نخواهم کرد.»

کرمی اخوت عنوان کرد؛
کارشناسان سعی کنند تا با ایجاد فرآیندهای جدید گلوگاه ها را حذف کنند