صبح امروز با حضوررئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران و همزمان با معارفه معاون درمان یمارستان امیرالمومنین (ع) سالن اجتماعات این بیمارستان به نام زنده یاد دکتر فرهاد سرابندی نام گذاری شد.
      به دستور رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران؛
سالن اجتماعات بيمارستان اميرالمومنين(ع) به نام زنده ياد دكترفرهاد سرابندی نامگذاری شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، صبح امروز با حضور دکتر سید علی ابطحی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، دکتر علی کمیلی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران و دکتر محمود عامریون، رئیس بیمارستان امیرالمومنین، مدیران و کادر درمانی بیمارستان امیرالمومنین (ع) همزمان با معرفی معاون درمان بیمارستان، سالن اجتماعات بیمارستان نیز به نام زنده یاد فرهاد سرابندی نام گذاری شد.
دکتر عامریون ضمن تبریک حلول ماه مبارك رمضان و گرامیداشت ياد و خاطره زنده ياد دكتر فرهاد سرابندي از زحمات ارزنده وی در زمان تصدی ریاست بیمارستان امیرالمومنین (ع) تقدیر و تشکر کرد.
وی افزود: « مرحوم سرابندی در مسیر اعتلاء جایگاه آموزشی و درمانی بیمارستان امیرالمومنین (ع) که در یکی از مناطق محروم کلان شهر تهران بزرگ واقع است تلاش فراوانی کرد. امروز به پاس زحمات ایشان سالن اجتماعات بيمارستان اميرالمومنين(ع) را با پيشنهاد و دستور رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران و هيات رييسه به نام زنده ياد دکتر فرهاد سرابندي نامگذاري می شود.»
دکتر عامریون ن ضمن اشاره به زحمات شادروان دکتر سرابندی در کسب درجه 1 اعتباربخشی درمانی اظهار کرد: «دوران اعتبار بخشي درمانی بيمارستان در اين زمان مطرح است و تلاش روساي بيمارستان با حمايت مسئولين دانشگاه جهت خريد تجهيزات مهم و كاربردي و پیگیری در جهت کسب درجه یک اعتبار بخشی در دستور كار بيمارستان قرار دارد.»
رئیس بیمارستان امیرالمومنین (ع) تصریح کرد: « راه اندازي بخش مراقبتهای ویژه نوزادان (ان آی سی یو) تا حدود زيادي مي تواند مشكلات بخش زايمان و اطفال را حل نمايد و توسعه كيفي آي سي يو و سي سي يو بررسی ضعف‌ها و ارائه راه‌حل‌های اصلاحی برای مدل اقامتی بیماران در سرفصل امور قرار گرفته است.»
وي در خصوص برنامه های آتي بيمارستان اظهار داشت :« تلاش براي ارتباط بيشتر انساني، تلاش مستمر براي ارتباط با بيمه سلامت و قسمت هايي كه مي توان با تعرفه هاي دولتي اداره شوند با حمايت مسئولين دانشگاه، تلاش براي فعالتر نمودن بخش هاي پاراكلينيكي به ويژه سونوگرافي، آزمايشگاه، فيزيوتراپي و تصوير برداري، فعال کردن كلينيك ويژه در شيفت هاي متفاوت (عصر و شب) از جمله برنامه های آتی ما می باشد که با کمک و مساعدت هیات رئیسه و کادر درمانی بیمارستان در صدد تحقق هستیم.»
دکتر محمود عامریون رييس بیمارستان امیر المومنین ضمن گرامیداشت یاد و خاطر دکتر فرهاد سرابندی در ابعاد عمرانی، آموزشی و پژوهش نیروهای تخصصی و فوق تخصصی گفت: «آثار مفید ایشان و همکارانشان در بیش از ده سال مدیریت، در کلیه بخشها و از همه مهمتر در امر اعتبار بخشی بر کسی پوشیده نیست. توسعه اورژانس، بازسازی بخشها و اتاق عمل و نمای شکیل کل بیمارستان نیز از اقدامات قابل ذکر آن مرحوم است که با خضوع و خشوع بیش از حد ایشان نسبت به همکاران همراه بوده است.»
وي حضور دكتر فهيم را به عنوان معاون درمان بيمارستان اميرالمومنين به فال نيك گرفت و گفت: « از ايشان خواهان پيگيري مسائل باقيمانده بيمارستان مي باشيم كه البته با همدلي و همكاري ساير مديران اجرايي ديگر بخشهاي اين مركز درماني امكان پذير مي باشد.»
وی در پایان اظهار امیدواری کرد تا با یاری و تلاش همکاران بتوانند در راستای سیاست های طرح تحول سلامت و خدمت رسانی به مردم گامهای موثری بردارند.

به دستور رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران؛