در مسابقات فوتسال دانشگاه هاي آزاد اسلامي که ارديبهشت ماه سال97 به ميزباني واحد تهران جنوب برگزارشد، تیم فوتسال دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامي تهران موفق به کسب جام اخلاق این مسابقات شد.
      در مسابقات فوتسال دانشگاه هاي آزاد اسلامي ؛
تیم فوتسال دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي تهران "جام اخلاق" مسابقات را کسب کرد

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دكتر فريده شجاعي رييس اداره تربيت بدني دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي تهران از مسابقات فوتسال دانشگاه هاي آزاد اسلامي به ميزباني واحد جنوب تهران در ارديبهشت ماه خبر داد.
شجاعی درباره اهمیت و ارزش کسب كاپ اخلاق اظهار کرد: "دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران برخلاف بسیاری از واحد های دانشگاهی دارای رشته تربیت بدنی بصورت رشته تحصیلی مستقل نیست و از این جهت افتخار آفرینی دانشجویان در این قبیل مسابقات و در مجامع ورزشی قابل تحسین است" .
رييس اداره تربيت بدني افزود: تیم های كه از دانشگاه هاي آزاد اسلامي مقام آوردند به ترتيب واحد يادگار امام (تيم اول)، واحد تهران جنوب (تيم دوم) واحد اسلامشهر(تيم سوم)،بود و در نهایت تیم دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامی تهران كه موفق به دريافت كاپ اخلاق شد.
مریم زینال پور کارشناس ارشد فیزیولو‍‍ژی ورزشی و سرپرست تیم ورزشکاران افزود: مسابقات فوتسال با حضور دوازده بازيكن به نام هاي الهه بيگدلي، مليكا حيدري، مائده هنجار، زينب السادات حسيني، فاطمه خان محمدي، طليعه مشهدي كريم دربندي، هديه حيدري، شيرين خدادادي، زهرا لطيفي عزيزي، مهسا سبز واري و با مربيگري شادي رضايي و سرپرست تيم مريم زينال پور برگزار و اين تيم به دليل اخلاق خوب بازيكنان و همدلي و همكاري در بازي، بين كل تيم هاي شركت كننده موفق به كسب كاپ اخلاق گرديد.
خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي تهران اين موفقيت را به تيم فوتسال و مربيان و مسئولان تربيت بدني اين دانشگاه تبريك مي گويد.

در مسابقات فوتسال دانشگاه هاي آزاد اسلامي ؛
تیم فوتسال دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي تهران "جام اخلاق" مسابقات را کسب کرد