روابط عمومی بیمارستان بوعلی از برگزاري کارگاه تفسیر سوره نور در ماه مبارك رمضان با حضور جمعی از پرسنل و با تدریس دکتر محرم نژاد به مدت 32ساعت در بیمارستان بوعلی خبر داد .

به گزارش روابط عمومي بیمارستان بوعلی کارگاه تفسیر سوره نور در ماه مبارك رمضان با حضور جمعی از پرسنل و با تدریس دکتر محرم نژاد به مدت 32 ساعت در بیمارستان بوعلی برگزار شد.
دکتر محرم نژاد مدرس كارگاه با بیان توضیحاتی در باره سوره مباركه نور و قرائت، تفسیر به شان نزول آیات سوره نور پرداختند .
شايان ذكر است به دليل استقبال كاركنان بيمارستان بوعلي و جهت بهره وري بيشتر، اين كارگاه در دو زمان مجزا برپا شده تا استفاده از كارگاه برای کلیه پرسنل امكانپذير باشد.
گفتني است: كارگاه تفسير سوره نور دارای 32 امتیاز بوده و به شرکت کنندگان مدرک پایان دوره اعطا می گردد.

برگزاری کارگاه تفسیر سوره نور در بیمارستان بوعلی دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامی تهران نسخه قابل چاپ