فرزند پرسنل دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، مدال طلا ی مسابقات ریاضی کشوری را به خود اختصاص داد.
      کسب مدال طلای مسابقات ریاضی کشور IMC توسط فرزند پرسنل دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، شایان خالقی دانش آموز پایه نهم، فرزند مریم رضایی از پرسنل دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران است موفق به دریافت مدال طلای مسابقات ریاضی کشور و مجوز حضور در مسابقات جهانی بلغارستان شد.
رضایی، رییس اداره امور آزمایشگاهی دانشکده دندانپزشکی در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی گفت: « این مسابقات طی دو دوره توسط خانه ریاضی کشور برگزار ش شد که در مرحله اول 12 هزار شرکت کننده از سراسر کشور و در مرحله دوم 200 نفر شرکت کننده داشت.»
وی افزود: « از بین 200 شرکت کننده تنها 16 نفر حایز رتبه شدند که 4 نفر مدال نقره و 12 نفر مدال طلا دریافت کردند. از میان این 12 نفر دارنده مدال طلا تنها 8 نفر به ترتیب الویت ثبت و داشتن شرایط لازم جواز حضور در مسابقات جهانی ریاضی در بلغارستان را پیدا کردند.»
رضایی در پایان اظهار کرد: « من، پدر و تنها خواهر شایان تحصیلکرده دانشگاه آزاد اسلامی هستیم و خود شایان هم علاقمند به تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی می باشد.»

کسب مدال طلای مسابقات ریاضی کشور IMC توسط فرزند پرسنل دانشگاه آزاد اسلامی نسخه قابل چاپ