برگزاری كنفرانس يك روزه نفروپاتي ديابتي و نارسايي مزمن كليه دربيمارستان بوعلي

مركز توسعه آموزش (EDC) واحد پزشكي تهران برگزار مي نمايد :

برگزاری كنفرانس يك روزه نفروپاتي ديابتي و نارسايي مزمن كليه دربيمارستان بوعلي تابعه واحد پزشکی تهران

دکتر فرهاد ادهمی مقدم معاون آموزشی واحد پزشکی تهران طي گزارشي اعلام نمود : مركز توسعه آموزش (EDC) واحد پزشكي تهران كنفرانس يك روزه نفروپاتي ديابتي و نارسايي مزمن كليه را با امتياز بازآموزي در تاريخ 7 مرداد ماه و در سالن اجتماعات بيمارستان بوعلي برگزار مي كند.

وي افزود : كنفرانس يك روزه نفروپاتي ديابتي و نارسايي مزمن كليه ويژه دكتراي حرفه اي ( پزشكي عمومي ) و كارشناسان و كارشناسان ارشد پرستاري و كارشناسان تغذيه به مدت يك روز در محل سالن اجتماعات بيمارستان بوعلي واحد پزشكي تهران با ظرفيت حداكثر 100 نفر برگزار مي گردد .

دكتر شهاب الدين محسني مدير (EDC) واحد پزشكي تهران نيز با اعلام شرايط ثبت نام گفت: علاقمندان مي توانند پس از تكميل فرم ثبت نام مبلغ 000/50 ريال بحساب شماره 103837717000 سيبا بانك ملي ( در وجه دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران ) واريز و فيش مربوطه را به همراه فرم ثبت نام به قسمت معاونت آموزشي بيمارستان بوعلي تحويل نمايند .

دكتر منيره سيار متخصص اطفال و آسيه سلحشوريان فرد دبيران اجرائي اين كنفرانس علمي مي باشند . گفتني است اعضاي هيات علمي و متخصصان واحد پزشكي تهران دانشگاه آزاد اسلامي و ساير اساتيد دانشگاه هاي دولتي در اين كنفرانس به ارائه مقاله و سخنراني مي پردازند و تازه ترين اخبار علمي پيرامون بيماريهاي مزمن كليوي مورد بحث و بررسي قرار خواهد گرفت .

برگزاری كنفرانس يك روزه نفروپاتي ديابتي و نارسايي مزمن كليه دربيمارستان بوعلي نسخه قابل چاپ