دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران به منظور بهره گیری دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه از فرصت ماه مبارک رمضان، مسابقه ای مجازی تحت عنوان "نسیم رحمت" برگزار نماید.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه نحوه ثبت نام و استفاده از دوره و آزمون به شرح زير مي باشد:
ابتدا وارد پایگاه اینترنتی www.ndap.ir شده و با کلیک بر روی لینک '' آموزش مجازی دانشگاهیان'' (واقع در قسمت پیوندها پایین سایت)
وارد سامانه آموزش مجازی نهاد دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران خواهید شد.
پس از ثبت نام، وارد سامانه شده و با کلیک بر روی دوره نسیم رحمت، در آن شرکت نمایید.
کلیه فرآیندهای دوره از قبیل ثبت نام، شرکت در دوره، آزمون و دریافت گواهی پایان دوره به صورت اینترنتی (مجازی) می باشد.
شرکت کنندگان جهت قرار گرفتن نامشان در لیست جوایز می بایست حداقل دو درس را بگذرانند که یکی از از آن دروس باید از ذروس اجباری تعریف شده در سامانه باشد که برای دانشجویان درس " دانستنی های روابط دختر و پسر" و برای اساتید و کارکنان "مهارت های ارتباطی همسران" می باشد و درس دوم از دروس اختیاری به انتخاب خود شرکت کننده است.
لازم به ذکر است هر چه تعداد دروس اختیاری گذرانده شده یا نمره کسب شده در آزمون ها بیشتر باشد، امتیاز کسب شده بیشتر خواهند بود.
مهلت ثبت نام و شرکت در مسابقه: تا عید سعید فطر
برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 22604079 تماس حاصل فرمایید.

با همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار مي شود: مسابقه و دوره آموزش مجازی نسیم رحمت نسخه قابل چاپ