معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی بخشنامه تقویم آموزشی ترم تابستانی 97 رشته های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی را به واحدهای مجری رشته های علوم پزشکی ابلاغ کرد.
      از سوی معاون علوم پزشکی دانشگاه اعلام شد/
تقویم آموزشی ترم تابستانی رشته های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی/ثبت نام از 16 تیر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از معاونت علوم پزشکی، در این بخشنامه که از سوی دکتر محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ شد، آمده است: ثبت نام دوره تابستان از تاریخ 97/4/16 تا 97/4/21 است و شروع کلاسهای درسی نیز از تاریخ 97/4/23 تا 97/6/1 (شش هفته آموزشی) بدون احتساب زمان ثبت نام و امتحانات است.
همچنین در این بخشنامه تأکید شده است زمان برگزاری امتحانات از تاریخ 97/6/3 تا 97/6/8 برنامه ریزی شود.
براساس بندهایی از این بخشنامه تعداد کل ساعت های تدریس دروس نظری و عملی دردوره تابستان مشابه نیمسال های اول و دوم بوده و طی شش هفته آموزشی اجرا می شود . واحدهای دانشگاهی موظف هستند در خصوص واحدهای درسی ارایه شده اطلاع رسانی لازم را انجام و به گونه ای برای تشکیل 17 جلسه کلاس برنامه ریزی کنند که برای هر درس در هر هفته حداکثر 3 جلسه در نظر گرفته شود .
حداکثر تعداد واحدهای درسی قابل اخذ در دوره تابستان برای مقاطع مختلف تحصیلی به شرح ذیل است:
مقطع کاردانی و کارشناسی ( حداكثر تعداد واحد انتخابي 6 )
دکتری حرفه ای ( حداكثر تعداد واحد انتخابي 6 )
دکتری تخصصی ( حداكثر تعداد واحد انتخابي 4 )
کارشناسی ارشد ( حداكثر تعداد واحد انتخابي 4 )
همچنین براساس این بخشنامه، اخذ دروس وصیت نامه امام (ره) و روخوانی قرآن کریم علاوه بر حداکثر تعداد واحدهای انتخابی ذکر شده بلامانع و ارایه دروس تخصصی با توجه به طول مدت کوتاه دوره تابستان ممنوع است.

از سوی معاون علوم پزشکی دانشگاه اعلام شد/