گراميداشت روز پزشك و برگزاري مراسم ضيافت افطار ي در واحد پزشكي تهران

دكتر مير مسعود فاطمي معاون فرهنگي واحد پزشكي تهران طي گزارشي اعلام نمود به مناسبت فرا رسيدن ميلاد با سعادت كريم اهل بيت حضرت امام حسن مجتبي (ع ) و روز پزشك و مصادف شدن اين روز با ايام ماه مبارك رمضان، مراسم روز پزشك همراه با ضيافت افطاري در تاريخ يكم شهريور در واحد پزشكي تهران برگزار گرديد. در اين مراسم جمع كثيري از اساتيد و اعضاي هيئت علمي حضور داشتند. استاد حوزه و دانشگاه آقاي نيكنام با سخنراني پيرامون فضائل معنوي اين ماه پرفيض و بركت ، ولادت حكيم ابو علي سينا دانشمند بزرگ جهان اسلام و روز پزشك را به تمامي پزشكان تبريك گفت. گفتني است در طول اين مراسم برنامه هاي متنوع فرهنگي ديگري از قبيل پخش كليپ ، قرائت شعرو ... به اجرا در آمد .

گراميداشت روز پزشك و برگزاري مراسم ضيافت افطار ي در واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ