رحیم طیاریه مدیر کل فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران از موفقیت چشمگیراساتید، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه در بیست و سومین دوره مسابقات قرآن و عترت در مرحله استانی بیست و سومین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاههای استان تهران از بین شرکت کنندگان خبر داد.

بر اساس همین گزارش،
1- حمیده اسماعیلی (در رشته حفظ 20 جزء قرآن کریم)
2- زهرا ابوترابی (در رشته حفظ 10 جزء قرآن کریم)
3- لیلا غلامحسینی (در رشته حفظ 5 جزء قرآن کریم) از اساتید و عضو هیات علمی به مرحله کشوری و نهایی مسابقات راه یافتند.
ودر بخش مسابقات دانشجویی
1- مریم حقی (در رشته حفظ 5 جزء قرآن کریم)
به مرحله کشوری و نهایی مسابقات راه یافت.
و در بخش رتیه یندی دانشجویان
1- فاطمه سعیدی مقدم (در رشته حفظ 10 جزء قرآن کریم)
2- ساجده سرپناه (در رشته قرائت ترتیل)
موفق به کسب رتبه سوم در این مسابقات شدند.
و در بخش مسابقات کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی
1- لیلا رحمنی (در رشته قرائت تحقیق قرآن کریم) رتبه سوم در این دوره از مسابقات کسب کرد.
یه گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران ضمن آرزوی سلامتی و سرافرازی برای این عزیزان، کسب این موفقیت را به حضور ریاست محترم دانشگاه، اساتید ارجمند و دانشجویان گرامی تبریک و تهنیت عرض می نماید. شایان ذکر است به نفرات برتر برابر آیین نامه جوایز نقدی به همراه لوح تقدیر اهداء خواهد گردید.

موفقیت چشمگیراساتید،کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در بیست و سومین دوره مسابقات قرآن و عترت نسخه قابل چاپ