رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: مولفه‌های قدرت ملی باید توسط سازمان بسیج اساتید تقویت و برای جلوگیری از حربه‌های تضعیف کننده دشمن، برنامه‌ریزی انجام شود.
      دکتر رهبر در همایش «استاد بسیجی، تحول انقلابی، دانشگاه تمدن ساز»:
حرکت بسیج ما را به قله‌های انقلاب می‌رساند/ لزوم شناخت و تقویت مولفه‌های قدرت توسط بسیج اساتید

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر فرهاد رهبر در همایش٬ «استاد بسیجی٬ تحول انقلابی٬ دانشگاه تمدن ساز» که در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد اظهار کرد: قطعا این نشست نتایجی حاصل خواهد شد که امیدوارم از آن بهره‌مند شود شهید چمران فردی سرشار از غرور دینی و روحیه خدمت به مردم بود. وی افزود: شهید چمران بزرگوار، در دل آمریکا تحصیل کرد ولی هرگز دلداده آنها نشد و روحیه خدمت به مردم را در آنجا تقویت نمود و خود را ساخت. چمران فردی شجاع٬ مخلص و به تمام معنا اثرگذار و انسان ساز بود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: از مهمترین ویژگی‌های شهید چمران این بود که همیشه احساس مسئولیت می‌کرد و وظیفه خود می‌دانست خادم مردم باشد و روز بسیج اساتید هم به مناسبت شهادت این مرد بزرگ نامگذاری شد.
وی با اشاره به دستور امام خمینی برای تشکیل بسیج اساتید عنوان کرد: امام خمینی با درایت و آینده نگری، زیست بومی را تهیه کرد که امروز نه تنها در ایران، بلکه در جهان اسلام کارکرد خود را گسترش داده است. امام برای ساخت تمدن در جهان، سازمانی را تحت عنوان بسیج طراحی و ابلاغ نمودند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به قدرت بسیج در منطقه افزود: امروز بسیج در جهت ایجاد یک تمدن اسلامی در جهان حرکت می‌کند و دشمنان برای اینکه این سازمان گسترش پیدا نکند، موانع جدی بر سر راه آن پدید می‌آورند. همین امر نشان می‌دهد حرکت بسیج ما را به قله های اهداف انقلاب می‌رساند.
رهبر ادامه داد: باید جهانی فکر و ملی عمل کنیم. مولفه‌های قدرت ملی باید توسط سازمان بسیج اساتید تقویت شود و اگر دشمن درصدد تضعیف این مولفه هاست برای جلوگیری از حربه‌های دشمن آن برنامه‌ریزی انجام شود.

دکتر رهبر در همایش «استاد بسیجی، تحول انقلابی، دانشگاه تمدن ساز»: