آغاز ثبت نا م پذیرفته شدگان رشته های علوم پزشکی

دکتر فرزاد شايقي معاون دانشجويي واحد پزشکي تهران طي مصاحبه اي اعلام نمود: ثبت نام دانشجويان پذيرفته شده در 17رشته تحصيلي رشته های علوم پزشکی از تاریخ يكشنبه 21/6/89 در واحد پزشکی تهران آغازمي گردد . وي گفت به منظور تسهيل در امرپذيرش و به منظور تکريم ارباب رجوع، با تمام بخش هاي ذيربط و بويژه حوزه معاونت آموزشي ومعاونت مالي و اداري و هماهنگي شده است . براين اساس وبا همكاري مسئولان ذيربط ، نماينده اي از اداره پست منطقه براي سهولت در امرتائيديه مدارك تحصيلي دانشجويان در محل ثبت نام حضور خواهد داشت . از ديگر تمهيدات اين معاونت استقرار پايگاهي جهت راهنمائي و انجام امور مربوط به پذيرش دانشجويان شاهد وايثار گر مي باشد . معاون دانشجوئي واحد پزشكي تهران افزود : در سال تحصيلي جديد دو رشته جديد بيوشيمي و مهندسي پزشكي باليني به ساير رشته هاي تحصيلي موجود در دانشگاه اضافه شده است و ثبت نام از دو رشته كارشناسي ناپيوسته بهداشت محيط و علوم آزمايشگاهي در آذر و دي ماه سال جاري بعمل خواهد آمد . گفتني است واحد پزشكي تهران يكي از باسابقه ترين واحد هاي دانشگاه آزاد اسلامي است كه در حال حاضر در2 گروه پزشكي و غير پزشكي اقدام به پذيرش دانشجو مي نمايد . رشته هاي گروه پزشكي داير در واحد پزشكي تهران شامل : پزشكي (دكتري حرفه اي) ، پرستاري ، مامايي ، بهداشت محيط ، علوم آزمايشگاهي ، مهندسي پزشكي باليني ، بهداشت خانواده ، بهداشت مبارزه با بيماريها ، بهداشت حرفه اي ، هوشبري و اتاق عمل مي باشد و رشته هاي غير پزشكي داير در واحد پزشكي تهران شامل : روانشناسي عمومي ، روانشناسي باليني ، زيست شناسي سلولي ومولكولي با گرايشهاي ميكروبيولوژي ، ژنتيك و علوم سلولي مولكولي و بيوشيمي است . و همچنين رشته هاي كارشناسي ناپيوسته بهداشت محيط و علوم آزمايشگاهي نيز در آذر و دي ماه سال جاري در اين واحد ثبت نام مي شوند. دكتر شايقي افزود : دانشجويان محترم مي توانند به منظور اطلاع دقيق از جدول زمانبندي ثبت نام در رشته هاي مختلف و ميزان شهريه به دو صورت حضوري و غير حضوري به دانشگاه و يا به سايت واحد پزشكي WWW.IAUTMU.AC.IR مراجعه نمايند. شايان ذكر است : همه ساله اكثريت پذيرفته شدگان برتر كنكورسراسري متعلق به واحد پزشكي تهران مي باشند .

آغاز ثبت نا م پذیرفته شدگان رشته های علوم پزشکی نسخه قابل چاپ