تیم کوهنوردی بیمارستان بوعلی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران موفق به صعود قله دماوند شد.
      تیم کوهنوری بیمارستان بوعلی بر فراز بام ایران

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بوعلی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، تیم کوهنوردی بیمارستان بوعلی با حمایت دکتر امیر ایجادی، رئیس بیمارستان موفق به صعود قله دماوند شد و پرچم مرکز درمانی بوعلی را بر فراز این قله به اهتزاز درآورد.
دکتر بهداد سلیمانی به عنوان سرپرست و پزشک تیم، لطفعلی کیاشمشکی به عنوان راهنما، هانی کامل و علی توکل حسینی از کارکنان بیمارستان و تعدادی از کوهنوردان به عنوان همراه در این تیم حضور داشتند.
دکتر منوچهر امیر فیروزکوهی، معاون توسعه و منابع بیمارستان بوعلی، طی پیامی صعود افتخار آمیز این تیم کوهنوردی را به ایشان و خانواده بزرگ بیمارستان بوعلی تبریک گفت و اظهار امیداوری کرد در آینده از ورزش­های همگانی و قهرمانی کارکنان این مرکز درمانی حمایت­های بیشتری گردد.

تیم کوهنوری بیمارستان بوعلی بر فراز بام ایران نسخه قابل چاپ