صبح امروز اولین دوره آزمون دستیاری وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای اولین‌بار در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران برگزار شد.
      صبح امروز؛
اولین دوره آزمون دستياري در دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي تهران برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تهران، صبح امروز سی و هفتمین آزمون ارتقاء دستیاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای اولین‌بار در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با حضور دکتر شبنم موثقی، رئیس دانشکده برگزار شد.
دکتر آنا قربانی‌دوشان‌تپه، دكتر ماندانا پي‌سپار، دكتر ميساء قيم، دكتر غلامرضا ژيان‌چرخكار، دكتر سهيل بابايي‌درآباد، دكتر فريبرز هاشمي و دكتر فرشاد فرنيا به عنوان دستیاران داخلی در آزمون ارتقاء سال 1 به 2 و سال 2 به 3 این دوره شركت داشتند.
دکتر شبنم موثقی، رئیس و دکتر فرشته شاه‌محمدی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده با حضور در جلسه از روند برگزاری آزمون بازدید کردند.
موثقی از مریم خوش خلق سیما، نیلوفر جیحانی، نورمحمد صالحی و مرتضی باغانی که در برپايي این آزمون با دانشکده همكاري داشتند تقدیر و تشکر کرد.

صبح امروز؛
اولین دوره آزمون دستياري در دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي تهران برگزار شد