گراميداشت مقام حافظ و نقد انديشه هاي سياسي و اجتماعي او در واحد پزشكي تهران

ابراهيم طاهري عضو فعال شوراي مركزي آرمان دانشجو طي گزارشي اعلام نمود : به مناسبت بزرگداشت مقام حافظ ، روز شنبه 24 مهرماه جلسه اي با حضور دكتر ناصر مهدوي از اساتيدبرجسته دانشگاه شهيد بهشتي و جمع كثيري از دانشجويان در سالن آمفي تاتر دانشگاه برگزار شد .
موضوع سخنراني اين نشست دانشجوئي، تفسير اشعار ،گفتگو و تبادل نظر در مورد انديشه هاي سياسي و اجتماعي حافظ و تاثير اشعار و غزليات وي بر زندگي اجتماعي مردمان هم عصر و مقايسه با گروه هاي مختلف مردم در جامعه امروز بوده است .
دكتر ناصر مهدوي دراين برنامه با استفاده از كلام پر شور و تاثير گذار خود بر اين نكته اشاره كرد: تنها در جامعه اي كه صراحت و صداقت باشد ، افراد آن جامعه به يكديگر اعتماد دارند . وي گفت : حتي رابطه خدا و مخلوق هم بر اساس اعتماد است ، ايمان يعني اعتماد بنده به خدا ئي كه او را آفريده . خدائي كه حافظ ، معرفي مي كند ، خداي محبوبي است . خدائيكه مهربان است و مي بخشد .
گفتني است شوراي آرمان دانشجو ، اولين و بزرگترين تشكل دانشجوئي واحد پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي است . اين تشكل از سال 76 فعاليت دانشجوئي خود را آغاز نموده است . از عمده ترين اقدامات شوراي آرمان دانشجو مي توان به انتشار گاهنامه ، برپائي سمينارهاي انتخاباتي با دعوت از كانديدهاي جناح هاي مختلف سياسي ، برگزاري همايش ، اردوهاي تفريحي و سياحتي اشاره نمود .
جديدترين فعاليت اين شورا ، برگزاري همايش سلول شناسي با مشاركت و حضور متخصصاني از پژوهشگاه رويان بوده است .

گراميداشت مقام حافظ و نقد انديشه هاي سياسي و اجتماعي او در واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ