استقبال متخصصان علمي جهان از مقاله عضو هيات علمي واحد پزشكي تهران

مقاله دكتر جواد نعمتيان پاتو بيولو‍ژيست ، دانشيار ، عضو هيات علمي ومدير گروه انگل شناسي و قارچ شناسي واحد پزشكي تهران تا كنون ( مهر ماه سال 89 ) بيش از 28 بار بعنوان منبع تحقيقات علمي مورد استفاده متخصصان از سراسر جهان قرار گرفته است . دكتر نعمتيان طي مصاحبه اي در اين خصوص گفت : اين مقاله در سال 2004 ميلادي در يكي از معتبرترين مجلات علمي پزشكي دنيا به نام Acta Tropica ( اكتا تروپيا ) بچاپ رسيده و در سايت تخصصي Elsevier نيز نمايه شده است . عنوان اين مقاله : " شيوع بيماريهاي انگلي روده و ارتباط آن با فاكتورهاي اجتماعي – اقتصادي و بهداشتي در كودكان مدارس ابتدائي تهران " است .
Prevalence of intestinal parasitic infections and their relation with socio-economic factors and hygienic habits in Tehran primary school students
دكتر نعمتيان افزود : يكي از معيارهاي درجه بندي و امتياز مقالات علمي ، اين شاخص است كه يك مقاله چند بار بعنوان مرجعي براي تحقيقات بعدي مورد استفاده پژوهشگران قرار گرفته است . هنگاميكه يك مقاله 7 تا 8 بار توسط ساير محققان مورد بهره برداري قرار بگيرد جزو برترين و بهترين مقالات شناخته و رتبه بندي مي شود و به اين تربيت 28 بار استناد به اين مقاله مايه افتخار و نشان دهنده استقبال بي نظير جامعه متخصصان از اين تحقيق علمي است .

استقبال متخصصان علمي جهان از مقاله عضو هيات علمي واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ