برگزاري" سمینار اعتیاد و عوارض طبی آن در پزشکی" در واحد پزشکی تهران

به گزارش سايه بيگدلي مدير روابط عمومي واحد پزشكي تهران سمینار دو روزه " اعتیاد و عوارض طبی آن در پزشکی" طي روزهاي 28 و 29 مهرماه سال جاري (89) با اخذ مجوز از سوی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و كسب حداكثر امتياز باز آموزي ، در سالن اجتماعات واحد پزشکی تهران برگزار شد . در ابتداي برنامه دکتر فرهاد ادهمی مقدم ، معاون آموزشی دانشگاه به نمايندگي از دكتر احمد فيروزان رئيس واحد پزشكي تهران ، مقدم سخنرانان و حاضرين در جلسه را خوشامد گفت و اظهار داشت : در حال حاضر موضوع اعتیاد از چنان ابعاد وسیعي برخوردار است که بی اغراق می‌توان از آن به عنوان هیولای بزرگ زندگی بشری نام برد. معاون آموزشی دانشگاه افزود : بدون تردید توسعه كشور ها در گرو توليد علم و توسعه تحقيقات علمي است و دانشگاهها جایگاه و بستر مناسبی در این راستا می باشند. به همین منظور است كه مرکز مطالعات و توسعه آموزش (( EDC با هماهنگي شورای پژوهشی زنان امکان بهره مندی و استفاده از تجربیات اساتید ارزشمندی را از مراکز ذیصلاحی همچون دفتر مقابله با مواد سازمان ملل متحد UNODC و مرکز ملی مطالعات اعتیاد دانشگاه تهران و دانشكده علوم بهزيستي و توانبخشي تهران فراهم آورده است . سپس دكتر ژ‍يلا امير خاني دبير علمي سمينار ضمن خوشامد گوئي و تشكر از مدعوين، در باره اهميت برگزاري اين سمينار آموزشي گفت : امروزه اعتياد صرفاٌ به معناي عادت به مصرف مواد اعتياد آور نيست بلكه بعنوان معضلي چند وجهي است كه نه تنها جسم و روان انسان معتاد را تباه مي سازد بلكه با بر جا گذاشتن انواع عواقب و نتايج شوم و ناهنجار اجتماعي ، اقتصادي ، اخلاقي و خانوادگي حيات جامعه را تهديد مي كند . در اين ميان نقش پزشك بعنوان متولي سلامتي و بهداشت درجامعه ايجاب مي كند كه در اين خصوص آگاهي و حساسيت بيشتري داشته باشد . دكتر اميرخاني هدفاصلي برگزاركنندگان اين سمينار را بررسی ابعاد مختلف اعتياد در حیطه علم پزشكي با تاكيد بر تخصص هاي مختلف روانپزشكي ، داخلي ، جراحي ، اطفال و زنان و مامائي اعلام نمود . گفتني است اكثر سخنرانان و اعضاي كميته علمي متشكل از اعضاي هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي ، مركز ملي مطالعات اعتياد دانشگاه تهران و دانشگاه علوم بهزيستي و توانبخشي بوده اند . دكتر منير فكري ، دكتر فيروزه جعفري ، دكتر ستاره محسني فر ، دكتر عمران رزاقي و دكتر نارنجي ها و دكتر حامد افتخاري از جمله مهمانان ويژه اين سمينار بوده اند .

برگزاري" سمینار اعتیاد و عوارض طبی آن در پزشکی" در واحد پزشکی تهران نسخه قابل چاپ