در نوزدهمین اجلاس سراسری اقامه نمازکشور ، معاونت فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامی موفق به كسب مقام برتر در امر نماز شد . در اجلاس فوق كه با حضور رياست محترم جمهوري جناب آقای دکتراحمدی نژاد و حجت الاسلام والمسمین قرائتی رئيس ستاد اقامه نماز كشور وسایرمسئولین کشوری و لشگری و مقامات استان خراسان جنوبي همراه بود ، براساس آرای هیات داوران ، دانشگاه آزاد اسلامی دربخش فعالیت های عمومی و اختصاصی اقامه نماز مقام برتر رابدست آورد
گفتنی است نوزدهمین اجلاس سراسری نماز در تاريخ 24 و 25 مهرماه سال جاري (89) گذشته با قرائت پیام مقام معظم رهبری در شهرستان بیرجند برگزار شده است .در این اجلاس پس از قرائت پیام حضرت آیت الله خامنه ای، توسط حجة الإسلام رئیسی، معاون اول قوه قضائیه ، از دستگاه های اجرایی که توسط شورای ارزیابی ستاد اقامه نماز در سال 1388 از نظر فعالیت ها در حوزه نماز برتر شناخته شدند، تقدیر شد. در این میان معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در میان 108 دستگاه اجرایی کشور، به عنوان دستگاه برتر شناخته شد و مورد تقدیر قرار گرفت.
شایان ذکر است معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در چند سال گذشته با اهتمام ویژه در امر ساخت مساجد و تقویت پژوهش های فرهنگی با موضوع نماز طي سالهای 85-86-87 و88 نيز موفق به کسب مقام برتر در زمینه نماز شده است. و به اين ترتيب گامی مؤثر در توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز برداشته است.
ستاد اقامه نماز کشور در سال گذشته نیز با اهدای لوح تقدیر از دکتر «محمد مهدی مظاهری» معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در بخش نماز تجلیل به عمل آورد.
دكتر مير مسعود فاطمي معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی و قائم مقام رياست و معاون فرهنگي واحد پزشكي تهران ضمن اعلام اين خبر به نمايندگي ازرياست محترم واحد ، كليه معاونين ، اعضاي هيات علمي ، دانشجويان و كاركنان كسب مقام برتر دانشگاه آزاد اسلامی در امر اقامه نماز را به رياست عاليه دانشگاه ، معاونت فرهنگي دانشگاه و همه دست اندركاران اين موفقيت بزرگ را تبريك و تهنيت گفت .

دانشگاه آزاد اسلامی برای چهارمین سال متوالی در امر نماز موفق به کسب مقام برتر کشوری شد. نسخه قابل چاپ