با مشارکت دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشکي تهران

رئيس مرکز تحقيقات جراحي دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشکي تهران گفت: کنگره سراسري جراحي تيروئيد و پاراتيروئيد، چهارم و پنجم بهمن ماه جاري با مشارکت دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشکي تهران، دانشگاه علوم پزشکي تهران و انجمن غدد ايران در بيمارستان امام خميني- تالار امام برگزار مي شود. به گزارش آنا، دکتر علي عبداللهي گفت: اين سومين کنگره در زمينه تحقيقات جراحي است که تا کنون دانشگاه آزاد اسلامي در برگزاري آن، مشارکت فعالانه داشته است. وي افزود: تيروئيد يکي از بيماري هاي بسيار شايع در ايران است، به نحوي که مي توان گفت، در منطقه خاورميانه، کشور ايران رتبه دوم را در اين بيماري به خود اختصاص داده است و به همين دليل تحقيقات پزشکي بيشتر در اين مورد يکي از ضروريات براي افزايش سطح سلامت جامعه ايراني است. وي گفت: مواردي همچون انديکاسيون جراحي، نقش راديولوژي و سونوگرافي در جراحي، تصميم گيري حين عمل بر اساس يافته هاي ميکروسکپي(FS)، تصميم گيري پس از عمل بر اساس يافته هاي آسيب شناسي، نتايج جراحي و ... از جمله موضوعاتي است که در قالب 18 سخنراني داخلي و پنج سخنران داخلي ارائه مي شود. وي، ضمن دعوت از همکاران در مراکز درماني تابعه واحد پزشکي تهران مانند بيمارستان بوعلي، اميرالمؤمنين، جواهري و درمانگاه قدس و متخصصان علاقمند در رشته هاي جراحي عمومي، متخصص داخلي، فوق تخصص غدد درون ريز، پاتولوژيست، راديوازوتوپ و راديولوژيست درخواست کرد، خلاصه مقالات خود را به آدرس دبيرخانه کنگره واقع در تهران انتهاي بلوار کشاورز، بيمارستان امام خميني، دفتر گروه جراحي، دبيرخانه کنگره جراحي تيروئيد و پاراتيروئيد ارسال کنند. وي ادامه داد: آدرس سايت و تلفاکس: 66937185– 021 در اختيار پزشکان پژوهشگر است.

با مشارکت دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشکي تهران نسخه قابل چاپ