مقاله معاون آموزشي واحد پزشكي تهران به عنوان پوستر برتر انتخاب شد .

در بيستمين کنگره سراسري چشم پزشکي ايران كه از هشتم تا يازدهم آذر ماه در سالن ابوريحان بيروني دانشگاه شهيد بهشتي برگزار شد ، مقاله دكتر فرهاد ادهمي مقدم عضو هيات علمي و معاون آموزشي واحد پزشكي تهران به عنوان پوستر برتر در گروه فوق تخصصي قرنيه و سگمان قدامي ايران انتخاب گرديد. دكتر سلطان حسين سالور دبير علمي كنگره سراسري چشم پزشكي ايران با ارسال تقدير نامه اي اين موفقيت علمي را به ايشان تبريك گفته است . دكتر فرهاد ادهمي طي گفتگوئي هدف از برگزاری این کنگره را به روز رسانی سطح اطلاعات و آگاهی چشم پزشکان کشور عنوان کرد . وي افزود : در کنگره امسال 16 استاد چشم پزشکی از کشورهای آمریکا ، مصر ، عربستان ، ونزوئلا ، آلمان و یونان حضور داشته اند و براي اولين بار پنج جراحی زنده چشم نیز انجام شده است . شایان ذکر است دکتر ادهمی قبلاٌ نيز از سوی انجمن چشم پزشکی ایران نیز به عنوان یکی از اعضای هیات مدیره گروه فوق تخصصی جراحان پلاستیک وترمیمی چشم ایران برگزیده شده است وفعالیت ایشان در حوزه معاونت آموزشی دانشگاه منشاءتحولات بنیادین و ادامه روند رو به پیشرفت و ارتقاء کیفی سطح آموزش دانشجویان پزشکی در مقاطع تحصیلی علوم پایه و بالینی بوده است .

مقاله معاون آموزشي واحد پزشكي تهران به عنوان پوستر برتر انتخاب شد . نسخه قابل چاپ