« برپایی مراسم سوگواری سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) در واحد پزشكي تهران »

بمناسبت گراميداشت ایام سوگواری سالار شهیدان حضرت ابا عبداله الحسین(ع) واحد پزشكي تهران اقدام به برپایی مجالس عزاداری و سوگواري نموده است.به گزارش روابط عمومی پيش از آغاز دهه محرم معاونت فرهنگي واحد پزشكي تهران با همكاري نهادها و كانون هاي فرهنگي اقداماتی را جهت سیاهپوش نمودن نماز خانه و فضاي دانشگاه و بيمارستانهاي تابعه واحد پزشكي تهران نموده است همچنين مراسم سوگواری همه روزه همزمان با برپايي اقامه نماز جماعت ظهر و عصر با حضور جناب آقاي حجه السلام و المسلمين وحيدي برگزار مي گردد . گفتنی است : به همين مناسبت در روز سه شنبه 23 آذر ماه سال جاري مراسم سوگواري با سخنراني آقاي دكتر اقبالي با حضور دكتر احمد فيروزان رياست واحد پزشكي تهران ، معاونين اساتيد ، كاركنان و دانشجويان در تالار اجتماعات واحد پزشكي تهران برگزار گرديد . شايان ذكر است علاوه بر فعاليتهاي مذكور برنامه هاي اردوي زيارتي قم – جمكران ، برپايي نمايشگاه فرهنگي و ايستگاه صلواتي براي گراميداشت ايام سالار شهيدان ابا عبدا...الحسين برپا گرديد .

« برپایی مراسم سوگواری سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) در واحد پزشكي تهران » نسخه قابل چاپ