برگزاري دومين گردهمائي شوراي پ‍ژوهشي زنان دانشگاه آزاد اسلامي

دكتر زهرا پيشگاهي فرد رئيس شوراي پ‍ژوهشي زنان دانشگاه آزاد اسلامي با حضور در دومين گردهمائي اعضاي اين شورا ، ازتلاش دبيران مناطق مختلف دانشگاه آزاد اسلامي ، در راستاي اعتلاء فعاليت ها ي پژوهشي زنان عضو هيات علمي طي يك ساله اخير تشكر و قدر داني نمود .

دكتر ژيلا امير خاني مسئول كميته پژوهشي زنان در واحد پزشكي تهران ، ضمن اعلام اين خبر گفت : دومين گردهمائي شوراي پ‍ژوهشي زنان دانشگاه آزاد اسلامي با حضور دكتر زهرا پيشگاهي فرد رئيس شوراي پ‍ژوهشي زنان ، دكتر موحدي سبحاني ، مدير كل پژوهشي دانشگاه آزاد اسلامي و اعضاي اصلي هسته مركزي شوراي پژوهشي زنان.در تاريخ 27 آذر ماه سال 89 در ساختمان زينبيه دانشگاه آزاد اسلامي واقع در نياوران تشكيل گرديد . در اين جلسه پس از تلاوت آياتي چند از قرآن مجيد ، دكتر موحدي مدير كل پژوهشي دانشگاه آزاد اسلامي ضمن تشريح چگونگي روند تصويب اساسنامه شوراي پ‍ژوهشي زنان در حوزه معاونت پژوهشي دانشگاه آزاد اسلامي گفت : توجه به پژوهش يكي از مهم ترين رويكرد هاي دانشگاه آزاد اسلامي در مقوله جهاني شدن و گام برداشتن به سوي عرصه هاي بين المللي است . بر اساس سياست هاي كلان دانشگاه آزاد اسلامي ، در دهه سوم كه دهه کيفيت نامگذاري شده است بسر مي بريم و ارتقاء كيفيت بدون پژوهش و انجام تحقيقات كاربردي ممكن نيست از اينرو حمايت از تحقيقات علمي توسط زنان پژوهشگر وعضو هيات علمي كه امروزه نيمي از پيكره جامعه علمي اين دانشگاه را تشكيل مي دهند ، ضرورتي اجتناب ناپذير است ، بر اين اساس تشكيل شوراي پژوهشي زنان يكي از اميدهاي معاونت پژوهشي براي پيشرفت و توسعه پژوهش است . وي افزود : يكي ديگر از اهداف اين معاونت ، برند سازي است . امروزه برند ( Brand ) یکی از الزامات در زمينه توسعه تحقيقات است. برند سازي در يك يا چند زمينه تحقيقاتي به یک دانشگاه و مركز آموزشي کمک می کند ، خودش را از سایر رقبا متمایز کند . و يكي از اين برند ها حوزه مطالعات شوراي پژوهشي زنان است .

براي برند سازي بايد ساختار مراكز تحقيقاتي تغيير كند و در اين راستا ، ايجاد مجموعه اي مشاركتي و مولتي ديسيپلين ( Multi Discipline ) از واحد هاي مختلف دانشگاه راهكاري مطلوب و مناسب بنظر مي رسد .

سپس دكتر پيشگاهي فرد با درود به روح پر فتوه رهبر انقلاب اسلامي ، از حمايت هاي بيدريغ دكتر جاسبي رياست عاليه دانشگاه در ايجاد پايگاه شوراي پ‍ژوهشي زنان دانشگاه آزاد اسلامي تقدير و تشكر نمود . رئيس شوراي پ‍ژوهشي زنان دانشگاه آزاد اسلامي گفت : از جمله اموري كه نقش مشاركتي زنان را در بالا بردن سطح علمي افزايش مي دهد انجام امور پژوهشي است كه جايگاه مناسب آن در مراكز پژوهشي به ويژه دانشگاه هاست . وي افزود شوراي پژوهشي زنان از سال 1379 در دانشگاه آزاد اسلامي پا گرفته است ولي عملكرد زنان پژوهشگر طي اين مدت نوعي تمرين پژوهش بوده است و به ياري خدا و همكاري تمامي اعضاء مطابق با اهداف كلان دانشگاه ، شتاب بيشتري به انجام تحقيقات در زمينه هاي مختلف داده ايم كه بزودي نتايج آن بصورت مدون به مقامات مسئول و ذيصلاح دانشگاهي ارائه خواهد شد . دكتر پيشگاهي فرد سپس به فعاليت هاي در حال انجام از جمله تشكيل بانك اطلاعات زنان پژوهشگر دانشگاه آزاد اسلامي ، تاسيس مراكز تحقيقاتي زنان و راه اندازي مجلات تخصصي با مجوز امتياز علمي – پژوهشي اشاره نمود .

در ادامه جلسه خانمها دكتر : شاهسون ، اباذري ، امامي ، ابراهيمي ، غياثي ، گرامي معظم ، تاج آبادي ، عريان و زرگري از اعضاي اصلي هسته مركزي شوراي پژوهشي زنان ضمن سخنراني ،گزارشاتي از نحوه فعاليت شورا در مناطق مختلف دانشگاه آزاد اسلامي ارائه نمودند .

برگزاري دومين گردهمائي شوراي پ‍ژوهشي زنان دانشگاه آزاد اسلامي نسخه قابل چاپ