دكتر سيد مهدي رئيس بيمارستان بوعلي طي گفتگوئي از اختصاص امکانات و تسهیلات ویِژه بیمارستان 400 تخت خوابی بوعلی تهران به کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و افزود: ‌این بیمارستان به عنوان یکی از مجهزترین مراکز درمانی پایتخت دارای بخش های تخصصی نظیر جراحی ، ‌فوق تخصص جراحی پلاستیک، آنژیوگرافی، قلب و عروق، زنان، زایمان ، جراحی فک و صورت، فوق تخصص خون و انکولوژی، اعصاب و روان، فوق تخصص ریه، ‌غدد، دندانپزشکی، Icu، ccu، ، تغذیه و پزشکی هسته ای مي باشد.
وی ادامه داد: ‌کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی می توانند با ارائه معرفی نامه از مدیریت امور رفاهی دانشگاه مشمول تخفیف شده واز خدمات درماني بيمارستان استفاده نمايند.
دكتر سيد مهدي تصریح کرد: با تشکیل شورای سیاستگذاری بیمارستان ها ، تلاش دانشگاه آزاد اسلامی در جهت توسعه و افزایش کیفیت بخش های متعدد بیمارستانی و نيز ارائه خدمات درمانی به کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه است و بزودي ، ارائه این گونه تسهیلات به صورت فراگیر در سطح کشور به اجرا گذاشته می شود. رئيس بيمارستان بوعلي ، اصلاح الگوی مصرف، کنترل هزینه ها، حداکثر صرفه جویی و ارتقای بهره وری را از جمله اهداف واحد پزشكي تهران در اداره امور بيمارستانهاي اين واحد دانشگاهي برشمارد.

شايان ذكر است بيمارستان بوعلي با 420 تخت مصوب و 67 هزار مترمربع وسعت ، بزرگ ترين بيمارستان شرق تهران محسوب مي شود . اين بيمـارستان يكي از مراكز دانشگاهي كشور است كه تمامي خدمات درماني آن مستقيماً زير نظر پزشكان متخصص انجام مي شود و با تمامي بيمه هاي جاري شامل تامين اجتماعي ، خدمات درماني ، ارتش و بيمه بستري شهري قرارداد دارد . در اين بيمارستان تمامي اعمال جراحي عمومي و

تخصصي ازجمله : اعمال لاپاراسكوپي، جراحي هاي آندوسكوپي سينوس ، ستون مهره ها ، ديسك ، تومورهاي مغزي ، چشم ( كاتاراكت ) ، ارتوپدي و تصحيح شكستگي ها ، سنگ كليه ، فك و صورت ، زيبايي بيني ، سزارين ، ترك اعتياد زير بيهوشي (U.R.D) انجام مي شود .

همچنين اورژانس بيمارستان بوعلي نيز به طور شبانه روزي با حضور متخصصان مقيم ، آماده ارائه خدمات مي باشد . درحال حاضر اداره اين بيمارستان ، توسط هيات امنايي متشكل از چهار واحـد دانشگـاهـي تهـران پزشكي ، تهران مركزي ، تهران شمال و تهران جنوب انجام مي پذيرد .

گفتني است واحد پزشكي تهران علاوه بر بيمارستان بوعلي داراي 3 بيمارستان و يك درمانگاه در چهار منطقه شهر تهران بوده كه خدمات شايسته اي در زمينه درمان و بهداشت جامعه ارائه مي دهند .

اعطاي تسهیلات ویِژه بیمارستان بوعلی به کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامي نسخه قابل چاپ