شرایط جدید قبولی دانشجویان در آزمون های جامع علوم پایه پزشکی و پیش کارورزی

دكتر فرهاد ادهمي مقدم معاون آموزشي واحد پزشكي تهران طي گزارشي اعلام نمود : در پي سياست گذاري هاي شوراي برنامه ريزي علوم پزشكي كشور و ابلاغ معاونت محترم علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي در جهت ارتقا ء آموزش پزشكي مقرر گرديده است . ملاك قبولي در آزمون هاي جامع علوم پايه پزشكي ، دندانپزشكي ، داروسازي و پيش كارورزي پزشكي از شهريور سال 90 براساس 50% پاسخ هاي صحيح كه بر سئوالات داده مي شود محاسبه گردد.

معاون آموزشي واحد پزشكي تهران با اشاره به شرایط جدید برای قبولی دانشجویان در آزمون های جامع علوم پایه پزشکی و پیش کارورزی گفت: قبولی در آزمون منوط به کسب حداقل 50 درصد نمره شد.

دكتر ادهمي خاطرنشان کرد: پیش از این شرایط کلی آزمون جامع علوم پایه و پیش کارورزی در حدنصاب نمره قبولی برای امتحانات جامع علوم پایه پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و پیش کارورزی 70 درصد میانگین نمرات 5 درصد افرادی بود که بالاترین نمره امتحان را در سطح کشور کسب کرده بودند.

وي افزود : کسب حداقل 50 درصد نمره در آزمونهای علوم پایه و پیش کارورزی لازمه قبولی است و موجب می شود که دانشجو با سطح علمی پایین به مرحله بعدی آموزش پزشکی راه پیدا نکند.

گفتني است : سئوالات امتحان نیز بر مبنای سرفصل دروس مصوب شورایعالی برنامه ریزی علوم پزشکی طرح می شود.

شرایط جدید قبولی دانشجویان در آزمون های جامع علوم پایه پزشکی و پیش کارورزی نسخه قابل چاپ