افتخار آفريني دختران دانشجوي واحد پزشكي تهران در مسابقات ملي و منطقه اي

پريسا صمدي دانشجوي رشته پزشكي و عضو تيم ملي تنيس روي ميز جمهوري اسلامي ايران وخانم راحله محمد ميرزائي دانشجوي رشته ميكروبيولو‍ژي با كسب مقام قهرماني و ارتقاء رنكينگ در رتبه بندي فدراسيون جهاني براي جامعه ورزشي كشور و واحد پزشكي تهران افتخار آفريدند .

دكتر فريده شجاعي با اعلام اين خبر گفت : در دیدار نهایی مسابقات تنیس روی میز انتخابی تیم ملی بانوان پریسا صمدی در مصاف با ساير بازيكنان به برتری دست یافت و صاحب عنوان قهرمانی شد. وي افزود : خانم راحله محمد ميرزائي دانشجوي رشته ميكروبيولو‍ژي واحد پزشكي تهران نيز در مسابقات سراسري شنا خواهران دانشگاه آزاد اسلامي در سه رشته 100 متر پشت ، 200 متر پشت و چهار در 50 متر مختلط انفرادي قهرمان شده است .

دكتر شجاعي افتخار آفريني كليه ورزشكاران و بويژه دختران دانشجوي واحد پزشكي تهران را در اكثر مسابقات ملي و منطقه اي چشمگير و قابل تحسين خواند .

افتخار آفريني دختران دانشجوي واحد پزشكي تهران در مسابقات ملي و منطقه اي نسخه قابل چاپ