بهبود و ارتقاء كيفيت امور پژوهشي و پايان نامه هاي تحصيلي در واحد پرشكي تهران

دکتر عارف امیرخانی دانشیار ، اپیدمیولوژیست و عضو هيات علمي واحد پرشكي تهران طي گفتگوئي از اقدامات و فعاليت هاي در دست اقدام اين واحد دانشگاهي در جهت بهبود و ارتقاء كيفيت امور پژوهشي و پايان نامه هاي تحصيلي در كليه رشته ها و بالاخص رشته پزشكي خبر داد . وي با تاكيد بر اين موضوع كه موانع موجود در تحقيق و پژوهش دانشجويان در زمينه پزشكي از موانع تحقيق در ديگر عرصه ها جدا نيست گفت : يكي از عمده ترين مشكلات دانشجويان در زمينه پژوهش، انتخاب موضوع و ديگري انتخاب روش تحقيق است . براي رفع اين مشكلات كه بخشي از آن به روحيه دانشجويان ، بخشي به اساتيد و قسمتي به مديريت پژوهش در كشور ارتباط دارد ، در صدد هستيم با برخورداري از تجربيات و شناخت مشكلات ، برگزاري كارگاه هاي روش تحقيق ، مشاوره در امر انتخاب موضوع ، تصميم گيري براي ارائه كارآمدترين و مناسب ترين روش تحقيق با استفاده از بهترين نرم افزارهاي تحقيقاتي – آماري مانند EPI- INFO كه امروزه بسياري از مشكلات محققين را در زمينه ورود اطلاعات پرسشنامه به يارانه حل نموده و همچنين همكاري و نظارت در طراحي پروژه ها ، بستر و شرايط مطلوبي براي چاپ مقالات علمي اساتيد در فصلنامه هاي علمي – پژوهشي و ارتقاء كيفيت تحقيقات و پايان نامه هاي دانشجويان پزشكي فراهم نمائيم . دكتر امير خاني افزود : هرچند كيفيت امور پژوهشي ما در دانشگاهها نياز به تغيير دارد ، اما اين موضوع به اين معنا نيست كه تحقيقات ما در وضعيت كنوني ضعيف هستند ، بلكه تلاش در جهت استمرار و تقويت اين بنيه علمي است.

شايان ذكر است دكتر اميرخاني ، تا كنون متجاوز از 76 مقاله علمي و چندين كتاب به چاپ رسانيده و سابقه برگزاري 96 مورد همايش در سطح ملي و منطقه اي دارد . ضمناٌ راهنمائي و مشاوره بيش از 74 پايان نامه دانشجوئي را عهده دار بوده است . وي در مقام رئيس بخش اپيدميولو‍ژي داراي 34 سال سابقه همكاري با انستيتو تحقيقاتي پاستور ايران مي باشد

همكاري دكتر عارف اميرخاني بامجموعه دانشگاه آزاد اسلامي صبغه اي طولاني داشته و به سالها تدريس و همكاري وي با واحد پزشكي قم و همچنين داوري و ارزيابي مقالات اساتيد

براي « فصلنامه علوم پزشكي » ، منتشره از سوي واحد پزشكي تهران برمي گردد . حضور دكتر اميرخاني نه تنها براي دانشجويان و جامعه علمي كشور مايه مباهات است بلكه در عرصه خصوصي و تربيت فرزندان خود نيز نمونه و الگو خوبي مي باشد . وي سه پسر به نام هاي آرمان ، آرين و آيدين دارد كه هرسه داراي تحصيلات عالي و اكادميك بوده و مهندس آرين كه دانشجوي دكتراي معماري مي باشد ، عضو انجمن نخبگان ايران بوده و عليرغم سن پائين خود ( 25 سال ) تا كنون متجاوز از پنج جلد كتاب و 70 مقاله علمي در مجلات تخصصي داخلي و ISI به چاپ رسانيده است .

بهبود و ارتقاء كيفيت امور پژوهشي و پايان نامه هاي تحصيلي در واحد پرشكي تهران نسخه قابل چاپ