فريده شجاعي عنوان نايب رئيس فدراسيون فوتبال انتخاب شد

فريده شجاعي عضو هیات علمی و رییس تربیت بدنی واحد پزشکی تهران با كسب حداكثر آرا به عنوان نايب رئيس فدراسيون فوتبال انتخاب شد. روز چهارشنبه 19 دیماه سال جاری در آکادمی المپیک و در حضور نماینگانی از سوی AFC و فیفا دکتر فریده شجاعی با كسب 51 راي در مقابل 15 رای در رقابت‌ با خديجه سپنجي، آراي بيشتري را به دست آورد و نايب رئيس و عضو هیات رییسه فدراسیون فوتبال بانوان جمهوری اسلامی ایران شد . این اولین بار است که در تاریخ ورزش ایران یک زن در یک انتخابات دمکراتیک به چنین پست و سمتی منصوب می گردد . گفتنی است دکتر شجاعی از سال 67 بعنوان عضو هیات علمی با دانشگاه آزاد اسلامی همکاری دارد و تیم دختران ورزشکار واحد پزشکی تهران تحت سر پرستی ایشان بارها در مسابقات و رقابت های ورزشی شرکت وموفق به کسب مقام های برتر چه در سطح کشوری و چه در سطح بین المللی شده است . دکتر شجاعی بعنوان عضو هیات علمی زمینه تحقیقات بسیاری را درباب ورزش بانوان بوجود آورده که در قالب پایان نامه ارائه شده است . وی تا کنون راهنمایی حدود 30 عنوان پایان نامه را بعهده داشته است . وی مادر 2 فرزند است و تنها دختر او عسل پور حیدری در رشته های گلف و بسکتبال قهرمان تیم ملی است . جامعه دانشگاهیان واحد پزشکی تهران خصوصا زنان و دختران دانشجو این موفقیت غرور آفرین را تبریک گفته و آرزوی پیشرفت ایشان را در عرصه های علمی و احتماعی دارد .

فريده شجاعي عنوان نايب رئيس فدراسيون فوتبال انتخاب شد نسخه قابل چاپ