دكتر ناصر رهبر رئيس بيمارستان جواهري طي گفتگوئي از برگزاري كارگاه آموزشي سه روزه «حمايت و ترويج تغذيه با شير مادر » در اين بيمارستان خبر داد . وي در باره اهميت برپائي اين كارگاه گفت : ارزش والای شیرمادر بر کسی پوشیده نیست اما متاسفانه گاهی اوقات مادران در اثر بی توجهی یا نداشتن اطلاعات کافی فرزند شیرخوار خود را از این نعمت الهی محروم می کنند و شیر مصنوعی ،که بسیاری از سازندگان آن افتخارشان این است که ترکیبی نزدیک به شیرمادر ساخته اند و خود اذعان دارندکه این شیر مانند شیر مادر نیست ، جای این طلای سفید را می گیرد . به همين جهت و به منظور ارتقاء سطح دانش و عملکرد مادرانی که فرزند شیرخوار دارند مسئولان بيمارستان جواهري با همكاري مركز مطالعات و توسعه آموزش ( EDC ) اقدام به برگزاري اين كارگاه آموزشي نموده اند . بيمارستان جواهري از جمله بيمارستان هاي دوستدار کودک است كه در اين زمينه موفق به اخذ لوح افتخارو دريافت تندیس عشق ازسوی دانشگاه شهید بهشتی مرکزبهداشت شمال و مراکز دوستدار مادروکودک شده است .

گفتني است كارگاه آموزشي «حمايت و ترويج تغذيه با شير مادر » جهت همكاران پزشك عمومي ، كارشناسان و كارشناسان ارشد پرستاري و مامائي با امتياز باز آموزي مداوم به مدت سه روز و در تاريخ هاي 26 لغايت 28 بهمن ماه سال جاري در بيمارستان جواهري برگزار مي گردد.

برگزاري كارگاه آموزشي حمايت و ترويج تغذيه با شير مادردر بيمارستان جواهري تابعه واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ