حمايت و همكاري بيمارستان بوعلي از بيماران ديستروفي

در حاشيه بازديد مسئولان علوم پزشكي از بيمارستان بوعلي مطرح شد :

حمايت و همكاري بيمارستان بوعلي از بيماران ديستروفي

دکتر سيد احمد سيد مهدي رئيس بيمارستان بوعلي ، با اختصاص مكان در فضاي بيمارستان ، از همكاري دانشگاه آزاد اسلامي و حمايت مسئولان بيمارستان بوعلي با بيماران و انجمن مبتلایان به دیستروفی خبر داد . وي گفت در حال حاضر يك تيم پزشكي متشكل از اعضاي هيات علمي واحد پزشكي تهران بصورت خود جوش و داوطلبانه براي ارائه خدمات به اين بيماران تشكيل شده است . تيم پزشكي مزبور با بهره مندي از تخصص پزشكان مغز و اعصاب ، ارتو پدي، قلب ، عفوني و فوق تخصص ريه نهايت سعي و تلاش خود را در جهت مشاوره و درمان اين بيماران انجام مي دهند . دكتر سيد مهدي در جهت افزايش سطح آگاهي و شناخت كلي اين بيماري گفت : علت این بیماری ، نقص ژنتیکی در ژن دیستروفین است که نقص در هر ناحیه از این ژن، ‌نوعی از دیستروفی را سبب می‌شود به این ترتیب سلولهای ماهیچه‌ای، دیستروفین و پروتئین لازم را نداشته و به دنبال فعالیت اضافی و خستگی بدن،‌ تحلیل می ‌روند. عضو انجمن حمايت از بيماران ديستروفي افزود : این بیماری قابلیت تظاهر در هر سنی را دارد و در صورت وجود سابقه فامیلی ، با استفاده از آزمایش خون، بررسی CPK (آنزیم درون سلولی) و گرفتن نوار عضله تقريبا می‌توان

این بیماری را تشخیص داد .که متاسفانه به دلیل هزینه ‌های سنگین آزمایش‌های ژنتیک اغلب تشخیص نهایی انجام نمی ‌شود. . وي سپس به بالا بودن هزینه آزمایش و تامین داروهای مورد نیاز این بیماران اشاره کرد و گفت : اغلب خانواده ها در پرداخت هزینه ها با مشکل مواجه هستند. رئيس بيمارستان بوعلي با اشاره به این ‌که تنها حس هم دردی کافی نیست، افزود : درک و حل مشکلات اين بيماران بسيار کمک کننده است. بدين لحاظ دانشگاه آزاد اسلامي از سال 87 تا كنون با ايجاد پايگاهي در اين بيمارستان همكاري خود را با انجمن حمايت از بيماران ديستروفی آغاز نموده است . دكتر سيد مهدي سپس در باره فعاليت و اقداماتي كه تا كنون در اين باره براي كودكان مبتلا انجام شده است، گفت : طي چند ساله اخير اردوی یک روزه اي در بیمارستان بوعلی با هدف تقویت روحیه و ایجاد فضایی شاد و مفرح برای کودکان دیستروفی برپا مي شود و علاوه بر جنبه های تفریحی و سرگرمی ، اقدامات آموزشی نیز برای این کودکان انجام مي شود .

دكتر سيد مهدي با بیان این که این بیماری هنوز درمان قطعی نداردگفت : مسئولان نیز باید به سهم خود گام‌هایی برای تحقق حقوق این بیماران بردارند ، وی با تاکید بر حمایت دولت از بیماران دیستروفی، خواستار قرار گرفتن این بیماری در گروه بیماریهای خاص شد.

حمايت و همكاري بيمارستان بوعلي از بيماران ديستروفي نسخه قابل چاپ