با حضور دکتر علي اکبر ولايتي در واحد پزشکي تهران برگزار شد

در مراسم تجليل از برگزيدگان علوم پزشکي که با حضور دکتر علي اکبر ولايتي مشاور مقام معظم رهبري، دکتر يحيوي معاون علوم پزشکي، دکتر مظاهري معاون فرهنگي دانشگاه آزاد، دکتر فيروزان رئيس واحد پزشکي تهران و جمعي از فرهيختگان و شخصيت هاي برجسته علوم پزشکي کشور در سالن اجتماعات واحد علوم پزشکي دانشگاه آزاد اسلامي برگزار شد، از 30 نفر از پيشکسوتان و استادان علوم پزشکي تجليل و قدرداني به عمل آمد. به گزارش آنا، در اين همايش، دکتر فيروزان رئيس واحد پزشکي تهران پس از قرائت پيام دکتر جاسبي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي، گفت: تجليل از علم پزشکي و بزرگان اين حوزه، کاري جديد و مبتکرانه است و هرگونه فعاليتي در اين حوزه فرهنگي، جاي تقدير دارد. در ادامه، دکتر محمد مهدي مظاهري معاون فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي طي سخناني گفت: طي چهار سال اخير در حوزه معاونت فرهنگي با تکيه بر معنويت و عقلانيت و پرهيز از عوام زدگي، برنامه ريزي هاي خرد و کلاني انجام شده که به تعبير آيت ا... رفسنجاني آبروي دانشگاه اند. دکتر سيد حسين يحيوي معاون علوم پزشکي نيز ضمن تقدير از بانيان و دست اندرکاران اين همايش افزود: آنچه مسلم است، يک جامعه هميشه به پزشک نياز دارد و ما همگي بايد خالصانه در راه خدا و براي سلامتي آحاد اجتماع بکوشيم و در اين راه چاره اي جز تلاش و خدمت رساني به مردم نيست. دکتر علي اکبر ولايتي مشاور مقام معظم رهبري نيز در سخناني گفت: سنت قدرداني از علما يک سنت انساني و به خصوص اسلامي است، علاوه بر آن، نفس قدرداني از مقام استادان، کار بسيار ارزنده اي است و وقتي يک دانشجو مي بيند که از پيشکسوتان تقدير مي شود، دلگرم و به ادامه راه سختي که در پيش گرفته تشويق مي شود. در ادامه مراسم از مقام دکتر سيد حسين يحيوي معاون علوم پزشکي به عنوان بنيانگذار واحد علوم پزشکي و زنده يادان دکتر کمال الدين آرمين و دکتر ناصر ملک نيا تقدير و تجليل به عمل آمد و در ادامه دکتر علي غلامرضا نژاد فارغ التحصيل و نفر اول آزمون دستياري در رشته پزشکي هسته اي دانشگاه علوم پزشکي تهران، طي سخناني ضمن تقدير از مقام استاد، گفت: از اين که فارغ التحصيل دانشگاه آزاد هستم افتخار مي کنم و تمام موفقيت خود را مديون زحمات دکتر يحيوي مي دانم و همه جا با افتخار اعلام مي کنم که فارغ التحصيل دانشگاه آزاد هستم. گفتني است، در پايان همايش ضمن معرفي برگزيدگان علوم پزشکي با اهداي جوايز، لوح افتخار و اعزام به حج عمره از آنان تجليل به عمل آمد.

با حضور دکتر علي اکبر ولايتي در واحد پزشکي تهران برگزار شد نسخه قابل چاپ