نشريه كانون قرآن و عترت لعل وابسته به معاونت فرهنگي واحد پزشكي تهران منتشر شد

رحيم طياريه مدير امور فرهنگي واحد پزشكي تهران طي گزارشي از انتشار تازه ترين شماره نشريه دانشجويي لعل در اسفند ماه 89 خبر داد .مدير امور فرهنگي واحد پزشكي تهران افزود : اين نشريه به همت كانون دانشجوئي قرآن و عترت بصورت فصلنامه و پيرامون موضوعات فرهنگي و علمي و با همكاري حوزه معاونت فرهنگي واحد تهيه و تدوين مي گردد . مدير مسئول نشريه لعل خانم نعيمه كلاهدوزان و سردبير آن خانم بشري صداقت از دانشجويان رشته پزشكي مي باشند . لازم به ذكر است : نشريه لعل در سومين جشنواره نشريات دانشجويي در ميان واحدهاي منطقه 8 و12 دانشگاه آزاد اسلامي موفق به كسب مقام نخست شده است .

نشريه كانون قرآن و عترت لعل وابسته به معاونت فرهنگي واحد پزشكي تهران منتشر شد نسخه قابل چاپ