كاروان راهيان نور واحد پزشكي تهران به مناطق جنگي كشور اعزام شد

رحيم طياريه مدير فرهنگي واحد پزشكي تهران طي گفتگوئي اعلام نمود : تعداد 72 نفر ازدانشجويان رشته هاي علوم پزشكي در قالب كاروان دانشجويي به مدت يك هفته و از تاريخ يازدهم لغايت هفدهم اسفند ماه سال جاري به مناطق جنگي اعزام مي گردند. وي گفت : هدف از اين اردو، آشنايي هر چه بيشتر دانشجويان با دستاوردهاي انقلاب و هشت سال دفاع مقدس است. وي افزود مناطق جنگي بهترين مكان براي انتقال فرهنگ ايثار و شهادت به نسل نو است و اين فرهنگ بايد براي نسل هاي آينده ماندگار شود .

لازم به ذكر است دانشجويان در طول مدت اردو ضمن بازديد از مناطق مختلف عملياتي از برنامه هاي متنوع فرهنگي پيش بيني شده بهره مند خواهند شد .

طياريه يادآورشد: وسيله اياب و ذهاب دانشجويان قطار بوده و آقاي محمد جعفري كارشناس فرهنگي واحد بعنوان سرپرست اردو از طرف دانشگاه با دانشجويان به مناطق جنگي همراه مي باشد .

كاروان راهيان نور واحد پزشكي تهران به مناطق جنگي كشور اعزام شد نسخه قابل چاپ