دکتر جاسبی در مراسم افتتاح مرکز تحقیقات پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد:

مرکز تحقیقات پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی امروز با حضور دکتر جاسبی، معاونین علوم پزشکی و پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی ، رئیس و مسوولان واحد پزشکی تهران به بهره برداری رسید.
به گزارش آنا، دکتر جاسبی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در راستای ارتقای کیفیت آموزشی در زمینه اجرای پروژه های تحقیقاتی، فرصتهای مطالعاتی و ارتقای مقالات علمی و پژوهشی برنامه ریزی کرده است.
دکتر جاسبی در مراسم افتتاح مرکز تحقیقات علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی خاطر نشان کرد: در سال 61 بدون یک مترمربع فضا و بدون بودجه دولتی کار خود را با هدیه یک میلیون تومانی حضرت امام(ره) آغاز کردیم.
وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی در دهه سوم عمر خود هم اکنون دارای سه میلیون و 700 هزار فارغ التحصیل و یک میلیون و 600 هزار نفر دانشجو در 400 واحد و مرکز در سراسر کشور و 20 میلیون متر مربع فضای آموزشی و رفاهی است.
وی ادامه داد: در دهه سوم که هم اکنون در سال پایانی این دهه هستیم تمام سرمایه گذاری خود را روی شاخص های کیفی متمرکز کرده ایم و امیدواریم بزودی بتوانیم از نظر کیفیت بسیاری از دانشگاه ها را پشت سر بگذاریم.
وی به کسب مقام اول دانشگاه آزاد اسلامی در ارائه مقالات ISI اشاره کرد وگفت: کسب این مقام خوب است ولی قابل قبول نیست، باید هریک از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی این مقام را به دست بیاورند.
دکترجاسبی گفت: دهه چهارم دانشگاه آزاد اسلامی دهه رقابت با دانشگاههای معتبر جهان، توسعه تکنولوژی ها و فناوری های نو و علوم میان رشته ای، توسعه دوره های بالینی، بیمارستانها و پارکهای تحقیقاتی و بسط و گسترش واحدهای علوم و تحقیقات در سراسر کشور است.
دکترجاسبی با اشاره به ایجاد دوره های تخصصی در علوم دندانپزشکی و دارو سازی به برخی افتخارات حوزه پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: باید در همه حوزه ها جلو برویم و در تمام زمینه ها اول باشیم.
وی با اشاره به تاسیس مرکز فناوری های نو در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این مرکز با هدف کمک به سرمایه گذاری و ارتقای هیات علمی دررشته های مرتبط با فناوری های نو و تجاری سازی پروژه های تحقیقاتی راه اندازی شده است.

برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی برای ارتقای کیفیت آموزشی، اجرای پروژه های تحقیقاتی و فرصتهای مطالعاتی نسخه قابل چاپ