دكتر ناصر رهبر رئيس بيمارستان جواهري طي گفتگويي اعلام نمود : مقارن با سالروز ميلاد با سعادت حضرت زينب كبري (س) و به مناسبت روز پرستار، همزمان با آغازين روزهاي سال نو مراسم جشن باشكوهي در روز شنبه 20 فروردين با حضور جمعي ازمسئولان ، پزشكان و تيم پرستاران بيمارستان جواهري در سالن اجتماعات برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد پزشكي تهران دكتر رهبر رییس بيمارستان آموزشی درمانی جواهري ضمن سخنراني از پرستاران با عنوان مناديان آرامش و سلامت جامعه ياد كرد و افزود : تا كنون آن طوريكه شايسته كسوت پرستاران است از آنها قدرداني نشده است . وي سپس روز پرستار، سالروز ميلاد يگانه پرستار دشت كربلا حضرت زينب كبري (س)، را به تمامي پرستاران تبريگ گفت.

خانم فرناد پور مديريت پرستاري بيمارستان جواهري نيز با اشاره به اين نكته كه بيمارستان جواهري در سال89 درجه يك شناخته شده است ، از كليه پرسنل بيمارستان اعم از پرستاران ، كادر پزشكي و خدمات ، نگهباني تقدير كرد . وي گفت : پرستاران با تلاش شبانه روزي و همت بلندشان شبانه روز مي كوشند تا در ارائه خدمات به مردم منطقه و بيماران نيازمند ياري رسانند وي تلاش پرستاران بيمارستان جواهري را نمونه اعلام نمود و با اهداء گل و لوح سپاس از آنان تشكر وتقدير بعمل آورد .

دكتر ياريگر روش مدير بيمارستان جواهري نيز در سالروز تولد حضرت زينب (س) براي كليه پرسنل بيمارستان دعاي خير نمود و روز پرستار را تبريك گفت .

گفتني است واحد پزشكي تهران ، تا كنون تعداد 14 هزار فارغ التحصيل داشته كه از اين تعداد 2500 نفر در رشته پرستاري از واحد پزشكي تهران فارغ التحصيل شده اند و در حال حاضر حدود 1037دانشجو در اين رشته به تحصيل اشتغال دارند . شايان ذكر است رشته كارشناسي ارشد پرستاري نيز در اين واحد دانشگاهي دائر بوده و تا بحال تعداد 300 نفر در مقطع كارشناسي ارشد از اين دانشگاهفارغ التخصيل شده اند .

برگزاري روز پرستار و جشن ميلاد حضرت زينب (س) در بيمارستان جواهري وابسته به واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ