اعلام تقويم دانشگاهي دوره تابستان در واحد پزشكي تهران

دكتر فرهاد ادهمي معاون آموزشي واحد پزشكي تهران طي گزارشي اعلام نمود : : انتخاب واحد اينترنتي دوره تابستان دانشجویان در واحد پزشکی تهران از روز 21 تير ماه لغايت 22 تير ماه سال جاری در این واحد دانشگاهی برگزار خواهد شد . وی افزود: به منظور دسترسي هر چه بهتر دانشجويان جدول زمانبندی جهت ثبت نام بر روی سایت واحد پزشکی تهران به آدرس : www.iautmu.ac.ir قرار گرفته است . بر اين اساس تاريخ شروع دوره 25 تير ماه و تاريخ پايان دوره سوم شهريور مي باشد .

معاون آموزشي واحد پزشكي تهران گفت : پيرو هماهنگي انجام شده ، دروس مربوط به دوره تابستان توسط دانشكده زيست شناسي ارائه مي گردد . همچنين دانشجويان فقط در تاريخ هاي اعلام شده مجاز به انتخاب واحد مي باشند و مطابق آيين نامه آموزشي دانشگاه آزاد اسلامي ثبت نام با تاخير در دوره تابستان مجاز نمي باشد .

شايان ذكر است : برنامه انتخاب واحد اينترنتي دانشگاه با امكاناتي بسيار زياد و امنيت 100 درصد و خطاي صفر در نيم سال دوم سال تحصيلي 90-89 در تاريخ هاي اعلام شده انجام مي گردد كه از طريق سايت اينترنت واحد پزشكي به اطلاع دانشجويان رسانده مي شود

اعلام تقويم دانشگاهي دوره تابستان در واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ