بازديد معاون پژوهشي دانشگاه آزاد اسلامي از مركز تحقيقات واحد پزشكي تهران

در جريان بازديد معاون پژوهشي دانشگاه آزاد اسلامي از مركز تحقيقات واحد پزشكي تهران مطرح شد :

رشد پروژه های تحقیقاتی و خود كفائي مراكز تحقيقات در دانشگاه آزاد اسلامي

دكتر رهنما رودپشتي معاون پژوهشي دانشگاه آزاد اسلامي ازمركز تحقيقات علوم پزشكي بازديد بعمل آورد خبر داد.

درجريان مراسم بازديد كه در آستانه اولين ماه از سال جديد با حضور دكتر رهنما رودپشتي معاون پژوهشي دانشگاه آزاد اسلامي ، دكتر احمد فيروزان ، رئيس واحد پزشكي تهران ، و جمعي از مسئولين در واحد پزشكي تهران برگزار گرديد . دكتر سيد عليرضا نجفي معاون پژوهشي واحد پزشكي تهران ضمن خير مقدم و خوشامدگوئي به مدعوين ، اقدامات و فعاليت هائي را كه به همت حوزه معاونت پژوهش و فناوري و به مدد ساير معاونت ها از جمله معاونت عمران و مالي – اداري در جهت تجهيز و راه اندازي اين مركز انجام شده است تشريح نمود . وي سپس به اهميت مضاعف پژوهش در حيطه سلامت اشاره نمود و گفت : پيشرفت هاي روز افزون حوزه سلامت،‌ تشخيص و درمان بيماري ها در گرو تحقيقات و پژوهش هاي مداوم مراكز دانشگاهي در سراسر دنيا مي باشد. در حوزه علوم پزشكي بيمارستانها بستر مناسبي براي انواع پژوهش هاي كاربردي هستند امكان حضور بر بالين بيمار و تنوع اقدامات كلينيكي و پارا كلينيكي شرايط مساعدي را براي انواع تحقيقات ميسر مي سازد . در حال حاضر واحد پزشكي تهران با در اختيار داشتن سه بيمارستان زمينه همواري براي انجام انواع مطالعات و پژوهش هاي كاربردي ايجاد نموده است .

سپس دكتر رهنما رود پشتي معاون پزوهشي دانشگاه آزاد اسلامي ضمن تبريك سال نو و تشكر از زحمات رئيس واحد پزشكي تهران و حوزه معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه گفت : افتتاح مركز تحثيقات در واحد پزشكي تهران اولين سنگ بناي مقدس به عنوان مركز تحقيقات علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي است .

وي افزود : دانشگاه آزاد اسلامي در دهه سوم حيات علمي – آموزشي خود نگاه متفاوتي به ارتقاء كيفيت پژوهش پيدا كرده است و با توجه به پناسيل بالا و توانمنديهاي علمي اساتيد و دانشجويان ، مي بايستي شرايط ورود به دهه بعدي فراهم شود ،

معاون پزوهشي دانشگاه آزاد اسلامي ايجاد و توسعه مراكز تحقيقاتي را حد واسط نهادينه نمودن امور پژوهش در همه واحدهاي دانشگاهي برشمارد و گفت ايجاد هسته آزمايشگاهي ، استاندارد سازي شاخص هاي پژوهشي و در دسترس قرار دادن منابع و تشكيلات و تجهيزات از اهم اين موارد است . و بايد در اين دهه توان رقابتي دانشگاه را به خصوص در شاخه هاي علوم پزشكي در واحدهاي دانشگاهي كه داراي رشته هاي پزشكي هستند بالا برد . وي سپس به ضرورت بودجه بندي و نياز به سرمايه گذاري مالي در امر پژوهش اشاره نمود و گفت : از آنجائيكه دانشگاه آزاد از بودجه دولتي استفاده نمي كند بايستي مراكز تحقيقات دانشگاه آزاد اسلامي به مرز خود كفائي رسيده و بتوانند با ارتقاء و بهبود روش ها در زمينه انجام طرح هاي پژوهشي به بالاترين حد شكوفائي و تامين منابع مالي خود برسند . و در اين زمينه ما شروع فعاليت تحقيقاتي را در واحد پزشكي مد نظر قرار داديم .

از حدود دو سال پيش تا كنون و با حمايت دكتر احمد فيروزان رئيس واحد پزشكي تهران كه نگاه متفاوتي به فعاليت پژوهشي داشته اند ، مقدمات اين كارانجام شده است . و با راه اندازي مركز تحقيقات علوم پزشكي در اين دانشگاه شاهد به نتيجه رسيدن اين اقدامات و زيرساخت هاي مربوط به آن هستيم .

دكتر رهنما رودپشتي افزود : پتانسيل دانشگاه آزاد اسلامي بالاست ، ما توان رقابت داريم و بايستي شرايط مطلوبي براي انجام تحقيقات فراهم كنيم و سهم خود را در بخش فعاليت هاي آموزشي و تحقيقاتي ارتقاء دهيم ، در اين راه عظيم ترين سرمايه و ثروت ما اساتيد و پژوهشگران نمونه و توانمند ي هستند كه تا كنون نيز نتايج دستاوردهاي علمي خود را در مجامع ملي و بين المللي ارائه نموده اند . وي گفت : مركز تحقيقات واحد پزشكي تهران در شبكه تحقيقاتي وزارت بهداشت قرار دارد و ما مي توانيم در ظرفيت ملي از آن استفاده كنيم .

در ادامه جلسه دکتر احمد فیروزان، رئیس واحد پزشکی تهران به ويژگيهاي واحد پزشكي تهران اشاره نمود و گفت :مرکزتحقيقات واحد پزشكي تهران شامل بخشهای تحقیقات بالینی(مستقر در بیمارستان های امیرالمومنین(ع)، جواهری و بوعلی) و همچنین آزمایشگاه تحقیقاتی علوم پایه می باشد.

گفتنی است، در اين مراسم كه به همت دکتر نجفی معاون پژوهشی و فناوری واحد تهران پزشکی تشكيل شد ، روساي مرکز تحقیقات علوم پزشکی بيمارستانها ، دکتر پارسانیا عضو هیأت رئیسه مرکز تحقیقات دكتر خاكپور عضو هیأت رئیسه مرکز تحقیقات و مدیران آزمایشگاه های واحد تهران پزشکی گزارشی از فعالیت های مرکز تحقیقات پزشکی ارائه دادند.

بازديد معاون پژوهشي دانشگاه آزاد اسلامي از مركز تحقيقات واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ