دکتر فرهاد ادهمی مقدم معاون آموزشی واحد پزشکی تهران طي گزارشي اعلام نمود : آزمون سراسري كارشناسي ارشد ناپيوسته دانشگاه آزا د اسلامی درتاريخ 22 ، 23 و 24 ارديبهشت ماه سال جاری در واحد پزشكي تهران برگزار مي شود . وي افزود : آزمون هاي نوبت صبح رأس ساعت 8 و آزمون هاي نوبت عصر رأس ساعت 16 در رشته هاي مختلف آغاز مي شود . و طبق هماهنگي هاي بعمل آمده در هر نوبت حدوداً 2500 نفر داوطلب شركت خواهند كرد . شايان ذكر است در آزمون سراسري كارشناسي ارشد ناپيوسته دانشگاه آزا د اسلامی سال 1390 و در حوزه آزمون واحد پزشكي تهران متجاوز از 15 هزار نفر داوطلب شركت مي نمايند .

برگزاری آزمون سراسري كارشناسي ارشد ناپيوسته دانشگاه آزاد اسلامي در واحد پزشکی تهران نسخه قابل چاپ