برگزاری آزمون المپیاد درون دانشگاهی دانشجویان پزشکی در واحد پزشکی تهران

دکتر فرهاد ادهمی مقدم معاون آموزشی واحد پزشکی تهران از برگزاري سومين آزمون المپیاد دانشجویان پزشکی دانشگاه آزا د اسلامی در روز 31 ارديبهشت ماه سال جاری خبر داد . معاون آموزشي واحد پزشكي تهران افزود : به موجب نامه اي كه از سوي دكتر سيد حسين يحيوي معاونت محترم علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي به كليه واحد هاي علوم پزشكي ارسال شده است . برگزاري سومين المپياد بطور همزمان در تمام واحد هاي دانشگاهي انجام خواهد شد.

دكتر ادهمي گفت : شرايط شركت دانشجويان در سومين المپياد دانشجويان علوم پزشكي سراسر كشور براي دانشجويان سال سوم به بعد در مقطع كارشناسي و دكتري حرفه اي ( كه آزمون جامع علوم پايه را گذرانده باشند ) بدون در نظر گرفتن معدل كل فراهم مي باشد .

معاون آموزشی واحد پزشکی تهران افزود : هر دانشجو مي تواند فقط در يك حيطه انتخابي شركت نمايد و نفرات برتر هر يك از حيطه ها جهت شركت در المپاد كشوري دانشجويان علوم پزشكي كه در تاريخ 18 تا 25 شهريور سال جاري به ميزباني دانشگاه علوم پزشكي تهران برگزار خواهد شد معرفي خواهند شد . شايان ذكر است حيطه ها و موضوعات سومين المپياد به شرح زير مي باشد :

1- حيطه استدلال باليني با موضوع طب سرپايي

2- حيطه تفكر علمي در علوم پايه با موضوع علوم اعصاب

3- حيطه مديريت در نظام سلامت با موضوع حاكميت باليني

4- حيطه نو آورانه با موضوع اخلاق پزشكي

علاقمندان مي توانند جهت كسب اطلاعات بيشتر به سايت المپياد كشوري به آدرس زير مراجعه نمايند . http//medolymipiad . behdasht.gov.ir

گفتني است : دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشكي تهران در اولين المپياد علمي دانشجويان علوم پزشكي سراسر كشور موفق به کسب رتبه نخست و دریافت مدال طلا ( در بخش انفرادی ) و کسب رتبه دوم و دریافت تندیس نقره (در بخش گروهی ) شده اند. وي ابراز اميدواري نمود در سال جاري نيز دانشجويان پرتلاش و مستعد دانشگاه آزاداسلامي بتوانند در اين عرصه علمي به كسب افتخار نائل شوند .

برگزاری آزمون المپیاد درون دانشگاهی دانشجویان پزشکی در واحد پزشکی تهران نسخه قابل چاپ