برگزاري کنفرانس یک روزه حاکمیت بالینی در واحد پزشکی تهران

به منظور اجراي طرح حاكميت باليني و زير نظر معاونت آموزشی واحد پزشکی تهران برگزار مي شود :

برگزاري کنفرانس یک روزه حاکمیت بالینیدر واحد پزشکی تهران

دکتر فرهاد ادهمي مقدم معاون آموزشي واحد پزشکی تهران طی گفتگوئي اعلام نمود: مرکز مطالعات و توسعه آموزش EDC زير مجموعه حوزه معاونت آموزشی در نظر دارد كنفرانس يك روزه حاکمیت بالینی را در تاریخ 29 ارديبهشت ماه سال جاري در محل سالن آمفی تئاتر واحد پزشکی تهران برگزار نماید. دكتر ادهمي افزود : برگزاري اين كنفرانس در راستاي استقرار طرح حاكميت باليني در واحد پزشكي تهران و كليه مراكز در ماني وابسته به دانشگاه آزاد اسلامي مي باشد وي در باره اهميت و تشريح مفهوم حاکمیت بالینی گفت : برنامه حاکمیت بالینی براساس ارزیابی نیازها و دیدگاههای بیماران، الزامات قانونی، قابلیتهای کارکنان، نیازهای برآورده نشده آموزشی و مقایسه واقع بینانه عملکرد کنونی با بهترین استانداردهای طبابت استوار است. و در يك بيان كلي مي توان گفت : حاكميت باليني سیستمی برای ارتقاء استانداردهای عملکرد بالینی است.

گفتني است کنفرانس یک روزه حاکمیت بالینی داراي امتياز باز آموزي بوده و گروه هدف شامل كليه نیروهای کلیدی بیمارستانها ، رئیس بیمارستان ، مدیر بیمارستان ، مترون و سوپروایزر آموزشی مي باشد . سخنرانان كنفرانس را جمعي از اساتيد دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران در گروه هاي تخصصي كودكان ، بيهوشي ، جراحي ، پوست ، چشم و مديريت خدمات بهداشتي تشكيل مي دهند .

امتياز شرکت کنندگان در این کنفرانس براي کلیه اعضای هیئت علمی رشته های بالینی پزشکی 2 امتیاز، پزشکان عمومی 2 امتیاز و براي کارشناسان و کارشناسان ارشد پرستاری و مامایی نيز 2 امتیازاست . آسيه سلحشوريان فرد عضو هيات علمي مرکز مطالعات و توسعه آموزش EDC واحد پزشكي تهران طي گفتگوئي اعلام نمود : علاقه مندان مي توانند جهت شركت در اين كنفرانس و استفاده از مباحث علمي آن هزينه ثبت نام را بحساب شماره 103837717000 سیبا بانک ملی ( در وجه دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران ) واریز و فیش مربوطه را جهت تکمیل فرم ثبت نام در اختیار مرکز مطالعات و توسعه آموزش EDC قرار دهند. و يا

جهت کسب اطلاعات بیشتر به سايت واحد پزشكي تهران ، با شماره تلفن 7 – 22006660 داخلی ( 329 ) تماس حاصل فرمائید.

آدرس محل برگزاری كنفرانس حاكميت باليني : خیابان شریعتی – بالاتر از دو راهي قلهك ، خ شهید خاقانی ( زرگنده ) دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران مي باشد . www.iautmu.ac.ir

برگزاري کنفرانس یک روزه حاکمیت بالینی در واحد پزشکی تهران نسخه قابل چاپ