اعلام شرايط جديد قبولي دانشجويان در امتحان جامع علوم پايه پزشكي

با تاكيد معاونت علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي مطرح شد :

اعلام شرايط جديد قبولي دانشجويان در امتحان جامع علوم پايه پزشكي

دكتر فرهاد ادهمی‌مقدم معاون آموزشی واحد پزشكی تهران طی گزارشی اعلام كرد: در پی سیاستگذاری‌های شورای برنامه‌ریزی علوم پزشكی كشور و ابلاغ معاونت علوم پزشكی دانشگاه آزاد اسلامی در جهت ارتقای آموزش پزشكی مقرر شده است ملاك قبولی در آزمون‌های جامع علوم پایه پزشكی، دندانپزشكی، داروسازی و پیش‌كارورزی پزشكی از شهریور سال ۹۰ براساس ۵۰ درصد پاسخ‌های صحیح كه به سوالات داده می‌شود محاسبه گردد .

معاون آموزشی واحد پزشكی تهران با اشاره به شرایط جدید برای قبولی دانشجویان در آزمون‌های جامع علوم پایه پزشكی و پیش‌كارورزی گفت: قبولی در آزمون منوط به كسب حداقل ۵۰ درصد نمره آزمون شد. دكتر ادهمی خاطرنشان كرد: پیش از این شرایط كلی آزمون جامع علوم‌پایه و پیش‌ كارورزی در حدنصاب نمره قبولی برای امتحانات جامع علوم پایه پزشكی، دندانپزشكی، داروسازی و پیش‌كارورزی ۷۰ درصد میانگین نمرات پنج‌درصد افرادی بود كه بالاترین نمره امتحان را در سطح كشور كسب كرده بودند. وی افزود: كسب حداقل ۵۰ درصد نمره در آزمون‌های علوم پایه و پیش‌كارورزی لازمه قبولی است و موجب می‌شود دانشجو با سطح علمی بالاتري به مرحله بعدی آموزش پزشكی راه پیدا كند. گفتنی است سوالات آزمون نیز بر مبنای سرفصل دروس مصوب شورایعالی برنامه‌ریزی علوم پزشكی طرح می‌شود. وي ابراز اميدواري نمود با اتخاذ اين رويكرد كه در نتيجه تلاش و كوشش هم جانبه از سوي دانشجويان و مسئولين آموزشي عملي خواهد بود، شركت كنندگان مي توانند با بار علمي مناسب در جلسه امتحان حضور يافته و علاوه بر افزايش درصد قبولي و ارتقاء دانشجويان به مرحله بعدي باعث سربلندي دانشگاه نيز باشد .

اعلام شرايط جديد قبولي دانشجويان در امتحان جامع علوم پايه پزشكي نسخه قابل چاپ