اولین همایش علمی پ‍ژوهشی محیط زیست، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران

به مناسبت روز جهانی محیط زیست برگزار میگردد :

اولین همایش علمی پ‍ژوهشی محیط زیست، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران

دكتر محمد رضا خاني رئيس دانشكده بهداشت واحد پزشكي تهران از برگزاري اولین همایش علمی پ‍ژوهشی محیط زیست، در روز پنجشنبه 19 خردادماه در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران خبر داد .

رئيس دانشكده بهداشت واحد پزشكي تهران افزود : همزمان با روز جهانی بهداشت محیط اولین همایش علمی پ‍ژوهشی محیط زیست، در روز پنجشنبه 19 خردادماه سال 1390 توسط کانون محیط زیست واحد پزشکی تهران در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران برگزار میگردد .

رحيم طياريه مدير امور فرهنگي واحد پزشكي تهران در اين خصوص گفت : اين كانون در راستاي توسعه فعاليت هاي كانون هاي دانشجوئي مرتبط با حوزه معاونت فرهنگي و با همكاري دانشكده بهداشت تاسيس شده است .

محمد مهدي حسني مسئول كانون محيط زيست واحد پزشكي تهران گفت : در این مراسم که با حضور مسئولان ، كارشناسان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامي و ساير دانشگاههاي دولتي و دانشجویان رشته های محیط زیست و مهندسی بهداشت محیط برپا مي گردد .كانون محيط زيست واحد پزشكي تهران رسماٌ فعالیت خود را آغاز می نماید. وي افزود : كميته اجرائي این کانون در نظر دارد از دانشجویان برتر دانشکده بهداشت در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا تقدیر به عمل آورد . این کانون هم اکنون در حال پذیرش اعضای فعال و شناسایی ظرفیت های موجود در زمینه های علمی-پژوهشی واجرایی مرتبط با مسائل بهداشت محیط زیست و عوامل مرتبط با آن در دانشگاه و سطح منطقه میباشد،از دانشجویان علاقمند و فعال دعوت به همکاری مینماید.

داوطلبان مي توانند جهت كسب اطلاعات بيشتر به سايت اينترنتي زير مراجعه فرمايند :

گفتني است : به مناسبت روز جهانی محیط زیست در ایران ۱۵ تا ۲۱خرداد به عنوان هفته محیط زیست نامگذاری شده است. عزم جهانی برای حفاظت محیط زیست با تشکیل نخستین کنفرانس جهانی سازمان ملل متحد درباره انسان و محیط زیست که به کنوانسیون استکهلم معروف است، در سال 1972در سوئد جنبه عینی پیداشد .و هدف از نامگذاری این روز، افزایش آگاهی مردم برای حفظ محیط زیست و ترغیب مسوولان به اتخاذ تدابیری برای مقابله با تخریب محیط زیست و گونه‌های زیستی‌جانوری است.

اولین همایش علمی پ‍ژوهشی محیط زیست، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران نسخه قابل چاپ