برگزاري كارگاه آموزشي انجمن حمايت از كودكان ديستروفي در بيمارستان بوعلي

دکتر سيد احمد سيد مهدي رئيس بيمارستان بوعلي ، از برگزاري كارگاه آموزشي انجمن حمايت از كودكان ديستروفي در بيمارستان بوعلي خبر داد . دكتر سيد مهدي افزود : اين كارگاه آموزشي از روز چهار شنبه 18 خرداد ماه سال جاري لغايت روز جمعه بيستم خرداد ماه از ساعت 9 صبح الي 12 ظهر در سالن اجتماعات بيمارستان بوعلي برگزار خواهد شد .

گفتني است دكتر محسن شفيع زاده عضو هيات علمي دانشگاه ucl كشور انگلستان و متخصص فيزيوتراپ و حركت درماني در اين كاركاه آموزشي سخنراني خواهد نمود . رئيس بيمارستان بوعلي گفت : در حال حاضر يك تيم پزشكي متشكل از اعضاي هيات علمي واحد پزشكي تهران بصورت خود جوش و داوطلبانه براي ارائه خدمات به اين بيماران تشكيل شده است . تيم پزشكي مزبور با بهره مندي از تخصص پزشكان مغز و اعصاب ، ارتو پدي، قلب ، عفوني و فوق تخصص ريه نهايت سعي و تلاش خود را در جهت مشاوره و درمان اين بيماران انجام مي دهند . عضو انجمن حمايت از بيماران ديستروفي افزود : این بیماری قابلیت تظاهر در هر سنی را دارد و در صورت وجود سابقه فامیلی ، با استفاده از آزمایش خون، بررسی CPK (آنزیم درون سلولی) و گرفتن نوار عضله تقريبا می‌توان اين بیماری را تشخیص داد .که متاسفانه به دلیل هزینه ‌های سنگین آزمایش‌های ژنتیک اغلب تشخیص نهایی انجام نمی ‌شود. . وي سپس به بالا بودن هزینه آزمایش و تامین داروهای مورد نیاز این بیماران اشاره کرد و گفت : اغلب خانواده ها در پرداخت هزینه ها با مشکل مواجه هستند بدين لحاظ دانشگاه آزاد اسلامي از سال 87 تا كنون با ايجاد پايگاهي در اين بيمارستان همكاري خود را با انجمن حمايت از بيماران ديستروفی آغاز نموده است . دكتر سيد مهدي سپس در باره فعاليت و اقداماتي كه تا كنون در اين باره براي كودكان مبتلا انجام شده است، گفت : طي چند ساله اخير اردوی یک روزه اي در بیمارستان بوعلی با هدف تقویت روحیه و ایجاد فضایی شاد و مفرح برای کودکان دیستروفی برپا مي شود و علاوه بر جنبه های تفریحی و سرگرمی ، اقدامات آموزشی نیز برای این کودکان انجام مي شود . دكتر سيد مهدي با بیان این که این بیماری هنوز درمان قطعی نداردگفت : مسئولان نیز باید به سهم خود گام‌هایی برای تحقق حقوق این بیماران بردارند ، وی با تاکید بر حمایت دولت از بیماران دیستروفی، خواستار قرار گرفتن این بیماری در گروه بیماریهای خاص شد.

برگزاري كارگاه آموزشي انجمن حمايت از كودكان ديستروفي در بيمارستان بوعلي نسخه قابل چاپ