اختراع عضوهيات علمي واحد پزشكي تهران به ثبت رسيد

اختراع دکتر هدیه علوی طلب استاديارو عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران پزشکی با تایید بنیاد ملی نخبگان به ثبت رسید.
دكتر سيد عليرضا نجفي معاون پژوهش و فناوري واحد پزشكي تهران طي گزارشي اعلام نمود : اين اختراع در سال 1388 با عنوان « استخراج و کپسوله کردن اسیدهای چرب امگا3 از کپورفیتوفاگ » در اداره مالکیت صنعتی ثبت و دارای گواهینامه ثبت اختراع و مورد تایید بنیاد ملی نخبگان و وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي می باشد

دکتر هدیه علوی طلب دارای دکتری تخصصی Ph.D در رشته مهندسی شیمی از دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم و تحقیقات تهران می باشد . وي از سال 1385 بعنوان عضو هیات علمی در استخدام واحد پزشکی تهران بوده و در حال حاضر دارای مرتبه استادیاری می باشد . دكتر علوي طلب تا کنون دارای مقالات متعدد چاپ شده در مجلات خارجی ISI ، chisa2008 , 2010 و داخلی علمی –پژوهشی ، شیلات ، وزارت جهاد کشاورزی و کنفرانس های داخلی و خارجی می باشد . وي همچنین عضو جامعه مسئولین فنی صنایع غذایی کشور بوده و به مدت 3 سال مسئولیت فنی و مدیریت تولید یکی از کارخانجات لبنیات کشور را بر عهده داشته است . وي طي گفتگوئي در باره نحوه و چگونگي اختراع خود گفت : با حمایت موسسه تحقیقات شیلات ایران از سال 1384 تا 1388 مجری یک پروژه تحقیقاتی بودم که با حاصل شدن نتایج مطلوب در مقیاس آزمایشگاهی موفق به ثبت اختراع در زمینه استخراج و کپسوله کردن اسیدهای چرب امگا-3 از کپور فیتوفاگ شدم که این اختراع طبق گواهی وزارت بهداشت و اداره نظارت بر مواد غذایی و دارویی اولین بار است که در کشور انجام گرفته و در اداره مالکیت صنعتی ثبت و دارای گواهینامه ثبت اختراع و مورد تایید بنیاد ملی نخبگان کشور و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی کشور می باشد .

شايان ذكر است : از نتايج این اختراع تاکنون چندین مقاله در مجلات ISI و علمی –پژوهشی داخلی و خارجی و دو کنفرانس خارجی در کشورهای انگلستان و چک مورد پذیرش و چاپ قرار گرفته است . گفتني است : این اختراع در سایت رسمی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی نیز به نام واحد پزشکی تهران نمایه شده است .

دكتر علوي در باره فرآیند استخراج و کپسوله کردن اسیدهای چرب امگا-3 گفت :

بر اساس تحقیقات انجام شده ، اسیدهای چرب امگا-3 آبزیان از بروز بیماریهای قلبی و عروقی در انسان جلوگیری می کند كه با توجه به شیوع این بیماری در سطح کشور و کاهش مصرف ماهی در رژیم غذایی افراد ، نیاز به تولید این داروی با ارزش احساس می شود ، که گامی در جهت خودکفایی کشور است . این پژوهش در نوع خود برای اولین بار در کشور با هدف دستیابی به تکنیک استخراج و کپسوله کردن امگا-3 از یک نوع ماهی گرم آبی به نام فیتوفاگ که تولیدی بالغ بر 80000 تن در شرایط حاضر دارد ، انجام شده است

اختراع عضوهيات علمي واحد پزشكي تهران به ثبت رسيد نسخه قابل چاپ