گراميداشت ياد دانشجوي انترن واحد پزشکي تهران در واحد تهران پزشکي برگزار مي شود:

مريم فتوحي دانشجوي نمونه و در شرف فارغ التحصيلي دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران پزشکي، به علت گاز گرفتگي در منزل مسکوني خود درگذشت. به گزارش آنا، وي که تنها دو ماه ديگر تحصيلات خود را در رشته پزشکي به پايان مي رسانيد از دانشجويان ساعي و ممتازي بود که در راه کسب علم و دانش اندوزي تلاش مي کرد. مريم فرزند دکتر حميد فتوحي عضو هيات علمي دانشگاه گيلان است. گفتني است دکتر جاسبي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي در پيامي به خانواده وي و جامعه پزشکي، اعم از همکاران و دانشجويان واحد تهران، تسليت گفت. مراسم يادبود وي روز شنبه 29 آذرماه در سالن اجتماعات واحد پزشکي تهران منعقد مي شود.

گراميداشت ياد دانشجوي انترن واحد پزشکي تهران در واحد تهران پزشکي برگزار مي شود: نسخه قابل چاپ