تجهيز و راه اندازي بخش براكي تراپي (Bracky th trapy) در بيمارستان بوعلي

در گفتگو با رئيس بيمارستان بوعلي مطرح شد :

بيمارستان بوعلي آماده ارائه خدمت با تسهيلات ويژه به پرسنل شاغل در دانشگاه آزاد اسلامي در سرتاسر كشور مي باشد .

تجهيز و راه اندازي بخش براكي تراپي (Bracky th trapy) در بيمارستان بوعلي

دکتر سيد احمد سيد مهدي رئيس بيمارستان بوعلي طي گفتگوئي ازتجهيز و راه اندازي بخش براكي تراپي در بيمارستان بوعلي خبر داد . وي به منظور آشنائي و معرفي امكانات درماني اين بخش ضمن ارائه توضيحاتي در باره چگونگي اين روش درماني گفت : براكي تراپي يك كلمه لاتين به معناي درمان از نزديك مي باشد.در اين روش مواد راديواكتيو به وسيله تجهيزات مدرن و بسيار دقيق در داخل بدن بيمار وارد شده و به درمان سرطان مبادرت مي نمايد . اين روش با تجهيزات بسيار پيشرفته انجام و عوارض و صدمات بافتهاي سالم بدن را به حداقل مي رساند. براكي تراپي به تنهايي يا به همراه درمانهاي ديگرمانند جراحي و يا پرتو درماني خارجي در درمان انواع سرطانها كاربردهاي روبه افزايشي دارد.يكي از سرطانهاي شايع كه اين روش در درمان آن بسيار موفق بوده و نتايج بسيار خوبي نيز به همراه دارد و همچنين در مراكز سرطان شناسي معتبر دنيا مورد استفاده قرار مي گيرد، سرطان پروستات است . در اين روش كه از لحاظ نتايج جراحي و يا راديوتراپي خارجي است ، مواد راديو اكتيو با كنترل دقيق تصاوير سونوگرافي و سي تي اسكن در داخل بافت پروستات قرار داده مي شوند و اشعه راديواكتيو را مستقيماً به بافت بيمار مي رسانند.

در اين روش عوارض درمان بسيار كمتر از جراحي و پرتو درماني خارجي (Externel) مي باشد. ساير سرطانهاي شايع كه در اين روش مورد درمان قرار مي گيرند شامل سرطانهاي زنان ، مري ، ريه ، بيماري صفراوي ، مغز ، اندامها و انتهاي روده مي باشند.

رئيس بيمارستان بوعلي افزود : بخش براكي تراپي بيمارستان بوعلي با تجهيزات پيشرفته و مدرن و بهره گيري از تجارب اساتيد دانشگاه آماده خدمت به بيماران محترم مي باشد.

وي خاطر نشان ساخت : با توجه به برخورداري پرسنل محترم دانشگاه آزاد اسلامي از بيمه تكميلي ، اين مركز آماده ارائه خدمت با تسهيلات ويژه جهت كليه پرسنل و همكاران شاغل در دانشگاه آزاد اسلامي در سرتاسر كشور مي باشد .

دكتر سيد مهدي سپس به افتتاح بخش سنگ شكن برون اندامي از اوايل خرداد ماه اشاره نمود و گفت : بيمارستان بوعلي تا كنون مجهز به وسائل كامل اورولوژي براي سيستوسكوپي و سنگ شكن درون درون اندامي بوده است كه با اضافه شدن امكانات سنگ شكن برون اندامي اين مجموعه تكميل خواهد شد .

رئيس بيمارستان بوعلي در خصوص چگونگي كسب اطلاعات بيشتر گفت : مراجعان و بيماران محترم مي توانند با شماره تلفن 33250495 تماس و يا با مراجعه حضوري و يا وب سايت www.sinaroc.comجهت مشاوره علمي اقدام فرمائيد.

تجهيز و راه اندازي بخش براكي تراپي (Bracky th trapy) در بيمارستان بوعلي نسخه قابل چاپ